Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kciukiem

JEST KTOŚ Z WROCŁAWIA??

Polecane posty

rzecz jasna nie zapomnę sporych obcasów założyc, bo bysmy dziwnie wyglądali:O poza tym szpile dobrze na pracodawców wpływają:P

nie rzucam słów na wiatr. będę wiedziała, że do poznania jadę, to zrobię topik poszukujący Creama:)

ooo, czyli teraz już wiem na pewno, że nie stchorzysz i przyjdziesz:) a z kim się spotkałeś, jeśli można wiedzieć?

no ok, ja tu siedze chyba z 5 lat znam przeróżne nicki, które już dawno odeszły, więć spokojnie możesz wymienić.

:D rozsyłałam powiadasz? czy może przekopiowałam z innego topiku:) poza tym i tak nie sądzę, żeby to krem był

Ja jestem z Wrocławia, i myślę, że spokojnie znajdziesz pracę, tylko nie wiadomo na jak długo.

Bumbumshoko dzieki, mam taką nadzieję. jak znajdę pierwszą robote, to z drugą chyba nie bedzie potem problemu, byleby jakiś start był. pomarańcza milczy. no i dobrze, krem nie krzyw się.

na razie nie za bardzo-ale jeśli już zdecyduję się na wrocław, to z kumpelą wynajmiemy dwuosobowy pokój-ostatnio taki znalazła za 300zł.

Ja miałam znajomych spoza Wro, którzy mieszkali bardzo tanio w domku. Dom był podzielony na dwie części, także mieli super, tylko trochę daleko wszędzie, ale za to okolica bardzo ładna.

u mnie dom by odpadł, bo musimy byc bardziej w centrum-koleżanka pracuje w banku i do tego studiuje. poza tym jesteśmy same dwie na siebie skazane:P no i nies stać nas na luksusy:P pokój dwuosobowy jest dla nas w sam raz.

A to musicie uważać, żeby wam nikt tego mieszkania nie sprzątnął... Bo jak blisko centrum i 300 zł to niewiele.

juz o tym gadałyśmy. ona wszystko załatwia i pilnuje, bo częściej tam bywa. kremik był kiedyś topik o fotkach i i każdy dawał co ma-ja skopiowałem NIBY twoją fotkę z topiku , który był kilka dni wcześniej. ale na tym zdjęciu był taki paszczur, że nie wierze, że to ty, więc wyluzuj:)

ja nie zachowuję zdjęć ludzi z kafe. ktoś wyżej dał tu link, nawet nie pamiętam czy to była ta fotka. tak w ogóle to ty jesteś na niej??

Gość
🖐️ nie przeszkadzam, tylko chcialam napisac, ze jesienia jais miesiac bede we wroclawiu:classic_cool: