Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ksda

zakochana w zajetym przyjacielu...

Polecane posty

nie chodzi o mnie tylko o Ciebie ,napewno moja definicja nie pokrywa się z Twoją :P

ej zs flirtuje z kolegą a Ty mnie poprawiasz? nieładnie :P

*Sami* spoko bo wcale mnie to nie martwi :P

wcale mi na tym nie zależy i na pewno dążył do tego nie będę bo martwić się nie lubię :P A tą razą

Zs, zaluje, ze topik po_rade nie utrzymal sie. Tamta formula bardziej do mnie docierala:)

Gość Anq26
Zastanów się czy chciałabyś być z chłopakiem, który całuje się ze swoją koleżanką a ty o tym nie wiesz....okaże się, że ten ideał wcale nie jest takim ideałem...jest zwykłym dupkiem a alkohol niczego nie tłumaczy.

NO TAK... ale powiedziec mu o tym czy nie?? i tez zeby nie wyszlo tak ze jestesm jakas durna gowniara, ktora zawszelka cene chce go miec...

i tez zeby nie wyszlo tak ze jestesm jakas durna gowniara, ktora zawszelka cene chce go miec... Juz drugi raz trafilas w sedno:) Czego jeszcze chcesz?

15:01 [zgłoś do usunięcia] ksda (emi2590@wp.pl) NO TAK... ale powiedziec mu o tym czy nie?? i tez zeby nie wyszlo tak ze jestesm jakas durna gowniara, ktora zawszelka cene chce go miec... no przecież taka jesteś,

Lusiu w kwestii gruchania to Cię nie przebiję. Nigdy w zyciu :P

"a dokladniej mowiac od aparatu gruchajacego" Tak, oczywiscie, ja po prostu byłam mniej precyzyjna :-) "w kwestii gruchania to Cię nie przebiję. Nigdy w zyciu" Iftar, ale co to ma do rzeczy? chyba, ze z uwagi na okoliczności chcesz z sobie wiadomych względów chcesz odwrócić kota ogonem? To wtedy mogę pójść na rękę i odpowiadam, ze oczywiscie, ja jestem nie do pobicia! :classic_cool:

chyba, ze z uwagi na okoliczności chcesz z sobie wiadomych względów chcesz odwrócić kota ogonem? Lusiu, okoliczności jak okolicznosci, kota brak. Wiem, ze Ci przykro ale bądź dzielna. Może jeszcze wróci...