Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasdoa

najlepsze dowcipy

Polecane posty

Gość kasdoa

Jasio mówi do Mamy: chce mi się kupę Mama do Jasia: to idź sobie ukrój

opowiem Wam lepszy kawał!! Co robi blondynka żeby faceci myśleli że jestem mądra? kUpuje Sobie motorrrr ajjj hahahaa lol ugabuga :D

Gość gwiazdeczka555
przychodzi Jasiu ze szkoły i mowi: Mamo, wszyscy sie ze mnie smieja , ze mam duze uszy. mama na to: Jasiu nie masz duzych uszu, tylko wyjdz z kuchni, bo przeciag robisz!!!

Gość gwiazdeczka555
przychodzi do lekarza baba z zezem. A lekarz na to : NO CO SIE PANI TAK ROZGLADA?

Gość gwiazdeczka555
Przychodzi do lekarza baba chora na padaczkę, a lekarz do niej: DYSKOTEKA PIETRO WYZEJ!!!

Mąż wraca do domu lekko niewyraźny: - Piłeś? - No coś ty, ani kropelki. - Przecież widzę, że ledwie stoisz na nogach. Przyznaj się. Piłeś? - Nie piłem. - Powiedz Gibraltar. - Piłem. :D

Gość kasdoa
przychodzi baba do lekarza z żabą na głowie. Lekarz pyta co się stało, a żaba na to: coś mi się do dupy przykleiło

Obóz szkolenia terrorystów samobójców ukryty wysoko w górach Hindukuszu: - ... patrzcie uważnie, bo pokażę to tylko jeden raz!

Gość zapowiedź
kwiatek na Gie? Nagietek!

Stojącego na przystanku autobusowym Murzyna otacza grupka wyrostków, skandujących: - Małpa, małpa, małpa! Po chwili zjawia się policjant. Murzyn pyta go: - Nie zareaguje pan? Policjant zaskoczony: - O! W dodatku mówi!

Gość diabeł poluzuj se berecik
bo masz wypatrzone poczucie humoru :P

Gość pistacjuaa
- Koleżanka pije ? - Nie - Dlaczego? - Mam problemy z nogami - Uginają się? - Nie, rozkładają ...

poza tym ile mozna dowcipy o bacy i babie u lekarza opowiadać. coraz wieksza znieczulica to i srodki wyrazu coraz mocniejsze. Popatrz co pokazują w tv.

Przychodzi facet do apteki po prezerwatywy, a tam młoda i ładna aptekarka. Facecik stremowany mówi nieśmiało: - Poproszę palto, ale wie pani nie na mnie całego, ale takie mniejsze... Aptekarka podaje paczuszkę i mówi: - Jeśli potrzebuje pan futrzany kołnierzyk to kończę pracę o godz. 20...

Gość zapowiedź
popatrz jasiu, pająk je biedronkę - a co to jest dronka?

Gość miska182
Jeżeli zadzwoni budzik to znaczy, że najlepszą część doby mamy już za sobą. * * * Nie przypominam sobie, żebym był na jakiejś imprezie w akademiku, co z drugiej strony może świadczyć o tym, że byłem na imprezie w akademiku... * * * http://tnij.org/ftcg

Gość hehehe.......
blondynka + ścigacz - lepiej nie wychodzić na miasto :P

diabłe wcielony ma po prostu dystans do świata, to ze ktoś lubi takie dowcipy nie znaczy ze jest antysemitą ale wrzućcie w końcu coś śmiesznego:D

Gość miska182
Stoi sobie dziewczę u Bram Niebios i słyszy potworne wrzaski, aż jej ciarki przeszły po ciele. Pyta Św. Piotra: - Co się tam dzieje? - To nowi aniołowie wydają takie dźwięki, bo wiercimy im na plecach duże otwory na skrzydła, no i w głowie mniejsze otwory na aureolki. - To mnie okropnie przeraża, chyba jednak wybiorę piekło. - W piekle będziesz seksualnie molestowana, zmuszana do seksu analnego, oralnego!!! - W porządku, do tego już mam gotowe otwory... http://tnij.org/ftcg