Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaa

rozstanie

Polecane posty

zostawil mnie chlopak, jest mi zle, bardzo go kocham, chcialabym zebysmy jeszcze sprobowali, ale nie wiem jak sie za to zabrac, zeby nie zepsuc jesli jest jakas szansa jeszcze...

tylko nie wiem jak zmienic... ktos byl w podobnej sytuacji ? mam zagadywac, czy udawac ze mi juz nie zalezy ?

narazie gadamy czasem tak jak znajomi, jak zaczynam mowic o swoich uczuciach to zaczyna zmieniac temat...

Gość upppppppppppppppppp

ale on zerwał tak?? i już nie xhxe rozmawiać o uczuciach to ja chyba juz nie ma ochoty wracać...myślałasz dlaczego zerwał i odszedł? może coś go raziło...

Gość teraz na pomaranczowo
Powiem tak. Rowniez mnie ktos zostawil To bardzo boli bo uczucie odrzucenia jest najgorsze. Mial byc slub it. a tu dupa. Jak zerwal to doslownie żebralam o jego milosc. Bardzo tego zaluje bo skute byl odwrotny. Na poczatku popadlam w depresje. To jest okropny stan. Jednak powiedzialam sobie, ze sie podniose i tak sie stalo. Przestalam sie odzywac itd. a jak on zaczał to olewalam. Bylam obojetna. I uwierz mi moja droga, ze poskutkowalo. Wczoraj pisal z pretensjami czemu nie oddzwaniam itd. a potem ze byl w kinie na walentynki z jakas laska i ciagle o mnie myslal i tesknil a tamta plakała bo widziala ze myslalmi jest ze mną. Ten jego tekst tez olałam ale satysfakcja jest. bo role sie odwrócily. Nie mam zamiaru z nim byc choc w sercu go jeszcze kocham. Ale zostawil mnie a ja mam szacunek do samej siebie. i nie wróce.

Pamietaj faceci lubią zdobywac! kąsek podany na tacy ich nie jara. Teraz Ty bądz silna. Zajmij sie sobą. Nie odzywaj sie a jak on zacznie to badz obojetna. wiem, ze to trudne ale jesli chcesz by do Ciebie wrocil to musisz mu pokazac, ze swiat na nim sie nie konczy. Jednak zastanow sie czy warto walczyc o kogos kto Cie zostawil.

polecam książke, ktora sobie sciagnelam z neta pt. "dlaczego męzczyzni kochaja zołzy". nie zaszkodzi przeczytac.

Gość ja powiem tak........
to zależy jaki był powód zerwania ?

"Dlaczego mezczyzni kochaja zołzy do poradnik dla kobiet, które sa „zbyt miłe". Słowa „zołza" nie nalezy traktowac całkiem serio -uzywamgo w sposób zartobliwy, współbrzmiacy z humorystycznym tonem tej ksiazki.Tytuł i tresc odnosza sie do tego, o czym wiele kobiet mysli, ale nie mówi. Kazdej kobiecie zdarzyło sie czuc zazenowanie, gdy zbytotwarcie okazywała, ze zalezy jej na jakims mezczyznie. Kazdej kobiecie zdarzyło sie oczarowac mezczyzne, który stracił zapał, gdy tylko mu uległa. Kazda kobieta wie, jakie to uczucie, gdy mezczyzna przestaje o nia zabiegac. Te problemy sa wspólne wiekszosci kobiet,zarówno mezatek, jak i tych niezameznych.Dlaczego wiec mezczyzni kochaja zołzy? Nalezy dokonac wyraznego rozróznienia pomiedzy pejoratywnym znaczeniem tego słowa, w jakim jest najczesciej uzywane, a tym, w jakim uzywam go tutaj. W zadnym wypadku nie chodzi o kobiety o zgryzliwym usposobieniu. Zołza, o jakiej mówie, nie jest jedza ani wrednym babsztylem, jakiego gra Joan Collins w Dynastii. Nie jest tez klasyczna zołzowata biurwa znienawidzona przez wszystkich w pracy. Kobieta, jaka opisuje, ma zyczliwe usposobienie, a jednoczesnie jest silna. Ma siłe, która przejawia sie bardzo subtelnie. Taka kobieta nie rezygnuje z własnego zycia i nie ugania sie za mezczyznami.Nie pozwala, zeby mezczyzna myslał, ze ma ja w garsci. I umie postawic na swoim, gdy on sie zagalopuje" to poczatek. pozniej jest klarownie napisane jak postepowac z takimi osobnikami.

Gość zadziwiona jestem bardzo
Skąd ściągnęłaś tą książkę?????????Sa tam jakieś inne bo zołzy juz czytałam:(

tak w pdf- ie yyy nie pamietam skąd ja sciagnelam... ale jak cos to poszukam albo przesle na maila

zdziwiona - nie wiem, nie pamietam ale pewnie tego typu ksiazek jest sporo

oczywiscie nie ma złotego środka jak sprawic by facet za nami szalał itd. "zołze" trzeba traktowac z przymruzeniem oka bo ksiązka ksiązką a zycie zyciem. Jednak spora prawda, ktora jest w niej zawarta moze nauczyc nas jak nie popelniac podstawowych błedow. Mnie zostawil facet bo wlasnie bylam "za mila". Sam tak powiedzial.

bylam za dobra. dalam soba manipulowac i wejsc na glowe. a on powiedzial ze w przyszlosci by to wykorzystywal i dlatego musi ze mna zerwac zeby mi zycia nie spierd...olic. ciekawe nie...aj szkoda gadac. ten rozdzial juz zamknelam.

nom bardzo ciekawe to ja teraz mam ale odwrotnie: spotykam się z facetem któremu na głowe można wejść jest dobry i nigdy na dziewczyna głosu nie podniesie...i się zastanawiam czy z nim spróbować...

tez mialam takiego:) ja to popadam ze skrajnosci w skarajnosc:) jeden za dobry drugi zly! hehe ale powiem Ci szczerze, ze z perspektywy czasu zaluje ze zerwalam z tym dobrym...

tak mówisz?/hmm no jest uroczy...ale nie wiem czy będziemy mieli o czym rozmawiać po 2 tyg..wiesz rózni nas poziom intelektu ze tak to ujme ja jetem na polibudzie a on fryzjer... tak to jest naprawde cudny...

ja marze o prostolinijnym dobrym facecie! po tym chorym związku gdzie bylam okropnie traktowana naprawde wole tych uroczych i skromnych!!! nie przekreslaj go! no i bedziesz miala darmowego fryzjera:p

wiesz ja go nie skreślam spotykam sie z nim i nawet bardzo go lubie podoba mi sie jest przystojny. idealnie ujęcie prostolinijny...a fryjera i tak mam swojego:P no fakt lepiej mieć takiego z ktorym normalnie porozmawisz choc prosto niż chama tóry sie z Tobą nie liczy...