Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda812

przetłumaczcie mi tekst piosenki ????????

Polecane posty

Here the seasons don't exist a summer held in hand. rest while locks melt from Our door again. still I know we speak to not forget... We were all so undone that we couldn't think of one... My eyes won't seem to close I don't want to see it go. It's amazingly strange... In this cities callowness we've lost our innocence. Cheek to cheek but My maps are changing... Oh don't forget. We were all so undone that we couldn't think of one... My eyes won't seem to close I don't want to see it go... It's amazingly strange, how we all seem to change... Cause we were all so undone... I'm gone. Shooting moons from the sea wall... Rattle the ocean till it falls... I don't know who you'll be... proszeeeeeeee !

Gość Melpomena...
Tu pory roku nie istnieją lato ukryło rękę. opierać chwilę zamki roztapiają z naszych drzwi jeszcze raz. jeszcze wiem, że mówimy aby nie zapominać... Byliśmy wszystkim tak rozwiązany to nie mogliśmy pomyśleć o jednym... Moje oczy nie będą wydawać się zamknąć się nie chcę zobaczyć, jak to poszło. To jest zdumiewająco dziwne... W tym miasta niedojrzałość straciliśmy swoją niewinność. Policzek do policzka ale moje mapy są zmieniające się... O zapominać. Byliśmy wszystkim tak rozwiązany to nie mogliśmy pomyśleć o jednym... Moje oczy nie będą wydawać się zamknąć się nie chcę zobaczyć, jak to poszło... To jest zdumiewająco dziwne, jak wszyscy wydajemy się zmienić... Powód byliśmy wszystkim tak niezapięty... Na m