Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szary liść

zna się ktoś na kadrach???

Polecane posty

Gość szary liść

bo mam problem :( od jakiegoś czasu pracuje w biurze, szef czasem mi coś rzuci i każe zrobić, a ja nie znam się na tym :( przyniósł mi PITy 11 z tamtego roku dwóch pracowników, jest tam przyczepiona kartka : "po podpisaniu wydać" ... i nie wiem czy ja powinnam zrobić ksero tych PITów czy nie... gdzie oni mają podpisać? i co mam zrobić z pracownikiem, który już tam nie pracuje od ponad pół roku? wysłać mu ten PIT? ale wtedy mi nic nie podpisze. :(

Gość szary liść
up

po podpisaniu wydac czyli jak ci podpisze to mu dasz pita a najlepiej zrób jeszcze ksero.a temu co juz nie pracuje wyslij poczta i taz skseruj najlepiej 2 razy,mozesz mu wysłac oryginał iksero z katreczka zeby odesłał po podpisaniu.albo zadzwon do niego zeby przyszedł odebrac pit.

Gość szary liść
dzięki. czyli mają podpisać na ksero, że odebrali. zadzwonić nie mogę, bo nie ma telefonu do niego, ale zrobię tak jak piszesz.

Gość ja powiem tak........
PIT 11 księgowa powinna zrobić w 2 egzemplarzach oba podpisuje pracownik jedno dajesz pracownikowi a 2 zostaje w firmie a na drugi raz zapytaj jak ktoś Ci daje jakieś papiery i Ty nie wiesz co z nimi zrobić w końcu dopiero się uczysz :)