Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Napoj_mnie

Dziewczyny i chlopaki, skad mieliscie mieszkanie?

Polecane posty

Gość Napoj_mnie

Jak spelnic marzenia o wlasnym "M" jesli: nie przeprowadza sie do faceta z mieszkaniem, nie dostaje sie mieszkania od rodzicow/w spadku/itp, nie ma sie oszczednosci po pracy za granica. Mam 23 lata, chcialabym mieszkac na swoim. Jak to zrobic? Czy w gre wchodzi tylko kredyt? Co ma zrobic osoba ktora kredytu nie dostanie?

Gość Napoj_mnie
Marna perspektywa ;)

Można wyjechać za granicę i tam zarobić. Albo znaleźć jakąś starą samotną osobę i opiekować się nią :P

Gość Napoj_mnie
Wiekszosc moich znajomych to pary ktore razem wynajmuja mieszkanie, a duzo kolezanek ma facetow z mieszkaniem i sie do nich wprowadzily i sa happy i sie chwala ze nie mieszkaja z rodzicami :O Jakos nie przychodzi im do glowy ze facet ich moze kopnac w dupe albo same dojda do wniosku ze to nie to i ciekawe co wtedy, pewnie beda tkwic przy nich bo glupio bedzie im wrocic do rodzicow

Gość dfdsf
Czym sie martwisz? Do faceta nalezy obowiazek znalezienia mieszkania.

Gość taka sobie mądrala
kurde, ja i wszyscy moi znajomi pokupowali mieszkania na kredyty, mało kto dzisiaj dysponuje 500 tysiącami gotówki, żeby kupić bez kredytu

Gość Napoj_mnie
Nie uwazam tak i nie zamierzam byc zalezna od faceta i jego mieszkania. Wynajmowanie to wg mnie pieniadze wyrzucone w bloto, chce miec cos swojego to co zrobic jesli mi nie dadza kredytu bo nie zarabiam tyle, moim rodzicom rowniez poniewaz maja juz kredyt hipoteczny i zostalo im 7 lat splacania