Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodazonaswegomeza

co zrobic zeby maz nigdy nie zdradzil

Polecane posty

Gość mlodazonaswegomeza

wyszlam za maz niedawno z wielkiej milosci,moja kolezanka powiedziala ze maz i tak predzej czy pozniej mnie zdradzi bo oni wszyscy zdradzaja,jestem przerazona ze z wielkiej milosci zostaja same zdrady,zastanawiam sie co zrobic zeby nigdy mnie nie zdradzil czy to wogle mozliwe

Gość jgjgg
nie przytyć,nie zaniedbywać męża,nie narzekać,nie odmawiać seksu.Czyli nie robić tego,co robi 99 % polskich żon :P

Gość Tajemnicza Dama
I tak i tak Cię zdradzi. Oni tacy już są ;) Znudzisz mu się.. Twoje ciało, zachowanie, wszystko. Będzie chciał urozmaicenia i znajdzie sobie młodszą dupę :) Nie dramatyzuj ! Przecież to normalne ;)

Gość jgjgg
a babki to moze takie nie są?? tak samo zdradzają :P

Gość ja powiem tak........
jeśli facet będzie chciał Cię zdradzić to i tak to zrobi chociażby w domu miał super laskę ....obiadki podane na czas.... sex na najwyższym poziomie itd....a zrobi to z czystej ciekawości ...więc jedyne co pozostaje to żyć nadzieją że mój mąż nie jest typem gnojka

Gość monika kowalsky
zaqmnij go w domu i wychodz z nim tylko na spacer i koniecznie na smyczy zeby sie nie urwal i nie uciekl!!!

utnij mu jajka to nie zdradzi bo nie będzie miał jak i po co :P

Gość wieśkaaa
Dałaś sobie wkręcić taką gadkę? może kumpela zazdrości Wam takiej miłości że takie bzdety Ci gada

Gość i dobrze
kolezanka niech ci powie

Gość mlodazonaswegomeza
kolezanka kolezanka ale widze co sie dzieje wokol,same zdrady wsrod moich znajomych

Gość stupenda
załóż mu majtki blaszane

Gość stupenda
mlodazonaswegomeza - przestań być żoną swego męża, a zacznij żyć własnym życiem. nawet jak cie zdradzi to nie będzie tak bolało. oj głupiutka

Gość a może niech on się martwi
co zrobić, żeby Cię nigdy nie zdradzić czy nie zranić w inny sposób. To chyba leży w jego gestii.

głupie gadanie, nie ma co wrzucać wszystkich do 1 wora, baby w zdradzaniu bywają czesto gorsze od facetów, jeśli ma Cię zdradzić to raczej tego nie unikniesz

Gość mnhgy
czlowiek to istota wielokrotnie monogamiczna, to udowodniono naukowo, tzn ze partner sie nudzi po jakims czasie i znajduje sie nowego, a te sluby itp to bzdety wymyslone przez desperatki pokroju autorki wniosek- natry nie uszkasz, zdradzi cie i tak

Gość mnhgy
monogamia to bycie z jednym na raz, potem sie rozstaje i ma kolejengo, ale jednego w tym samym czasie, potem znowu kolejnego, wiec jest wielokrotnie monogamiczny monogamia nie oznacza jednego partnera na cale zycie, ale to ze sie jest z jednym, a nie z dwoma czy trzema