Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilkaraja

Czy to zadziała?

Polecane posty

Gość emilkaraja

Witam! Mam do Was pewne zapytanie, a mianowicie... Moja mam pracuje w szkole podstawowej, w świetlicy szkolnej z dziećmi z rodzin dysfunkcyjnych, od pewnych kilku lat terapeuci/ nauczyciele mają ogromny problem. Za każdym razem jak zbliżają sie święta/ imprezy okolicznościowe nażekają na brak funduszy, by sprawić dzieciakom frajde. Brak funduszy brak prezentów/nagród/ słodyczy. Pomyślałm sobie ostatnio zainspirowana wieloma wątkami tego typu o... darmowych próbkach, bądz jakiegoś rodzju darowiznach od firm produkujących słodycze. Myślicie , czy by to wypaliło? Jak najlepiej to rozegrać? Pomyślałam o napisańi w wordzie, z pomocą polonistki, ładnego tekstu z prośbą o przesłanie na adres szkoły jakichś słodyczy, czy gadzetów dla dzieci. Zapewnionioną mam prawdziwą pieczątke szkoły, i podpisy derekcji ( co załatwi moja mam) Wszystko zeskanuje i dołącze do listu. Dużo firm ma teraz własne strony internetowe, rozesłanie tego po ich skrzynkach meilowych nie narazi mnie na koszty pocztowe, a wiadomości podochodzą szybciej i odpowiedzi jeszcze szybciej. Może tak być? Wiem, że kierowniczki i dyrekcja, przed każym świętem( szczególnie Boże Narodzenie) szwędają sie bez skutku od firmy do firmy i nie uwierzycie, ale w tym roku tylko firma Solidarność ( słodycze) dała mały karton czekoladek. Carrefour, Leclerk, Kaufland nic nie dali. Kiedyś MOPS był bardziej chojny i dzieciaki dostawały paczki z prawdziwego zdarzenia, ale od około 5 lat coś kiepsko z ich chojnością i nie ma nic.... no może po jednej czekoladce. ( Często nauczyciele robią zrzute) Tylko do jakich firm najlepiej powysyłać? Uda się? Do jakich firm najlepiej to powysyłać? Z góry dziekuj za pomoc i wzięciue udziału w dyskusji :)

Gość emilkaraja
I co i co i co?