Sabinosss 0 Napisano Maj 28, 2010 ja skacze po 200podskoków tylko, a potem inne ćwiczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mandalenka 0 Napisano Maj 28, 2010 A ja nie mogę skakać. kolana mnie strasznie bolą od skakania :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wam pokażę 0 Napisano Maj 31, 2010 a ja skacze teraz na przemian z jazda na rowerze :) i bardzo mi sie to podoba i nie rezygnuje ;) ja skacze 5 razy w tyg po 20 min :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wis Napisano Czerwiec 7, 2010 ja zaczełam od dzisiaj:D no i widzę, że na szczęście nie jestem sama z tym skakaniem, juz sie robi cieplutko trzeba upiększyć sylwetkę:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasfrhygury Napisano Czerwiec 8, 2010 mysle ze sporo osob uprawia jakis sport i tylko szkoda ze ten dzial na kafe jest tak slabo oblegany... nie to co inne skakanka super sprawa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
halkatla21 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 też próbuję trochę skakać na skakance, ale nie bardzo umiem ;) tzn. często mi się zaplątuje za nogi, ale idzie mi coraz lepiej, jestem ciekawa w jakich porach dnia wy skaczecie i gdzie (w domu, na dworze, na sali gimnastycznej?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iDusia.. 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 a ja wam pokażę--- patrze że dłługo już skaczesz:) powiedz jakie efekty zauważyłaś u siebie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nowa skakaczka Napisano Wrzesień 21, 2010 hej :) Mam pytanie. Może i głupie ale co znaczy literka "w" na mojej skakance. Bo mam skakankę z licznikiem skoków, czasu i calorii. Czas to literka T Kalorie C Skoki L A literka W ?? Prosze o odpowiedź! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stelina Napisano Styczeń 12, 2011 jak tam wasze skoki ja dzisiaj zaczelamdziewczyny jaki osiagnelysice cel czy pomaga ja dzisiaj skakalam przez 25 minut zmianialam rytm ,jak na pierwszy dzien super sie czuje taka ozywona... cel ujedrnic cialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulochwyt 0 Napisano Styczeń 14, 2011 Ja skaczę, jak jest za zimno na polu na bieganie. Można na skakance robić bardzo intensywne interwały, czasem bardziej męczące niż te podczas biegania. I do tego bieg bokserski, dobry trening aerobowy brzucha, nóg i ramion Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach