Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednasobiemała

Co to za wisiorek kto wie ?

Polecane posty

Gość takajednasobiemała

A mianowicie chodzi mi o wisiorek w kształcie słońca. Jest to złote słońce w srebrnym kole a może odwrotnie , na rzemyku czarnym. Taki wisiorek widziałam chyba u Dody :O Nie jestem pewna to jakaś znana firma jest ??? Kto wie o czym mówie ???

Gość takasobiejednamała
?????????????????????????????

Gość takasobiejednamała
Tak Paris kochaniutka :) Dzięki dzieki dzieki 👄 A gdzie można kupic takie cacko u nas ????

Oryginalny Bulgari kosztuje jakies kilka tysiecy złotych a nawet i kilkanaście jakby sie uparł, ale podróbkę moze znajdziesz na allegro. PIekne podróbki sa w Turcji i za male pieniadze. Ja za kolczyki Bulgari z bialego zlota zaplacilam "grosze" ;)

Gość takasobiejednamała
Pariss -> wiem że bardzo drogie ale na rzemyku można kupić tez z chirurgicznego złota :) na kilka tysiecy to mnie nie stać :O

Poszukaj po jubilerach , moze takie u nas robią. O ile sie nie myle to to słońce w srodku sie kreci. Mi sie podoba taki pierscionek z Bulgari: http://www.deluxury.pl/index.php?k157,dla-pan-bizuteria,,19,bulgari ostatni na tej stronie, ale w wersji z cyrkoniami i biale zloto, a te wisiorki z onyxem z cyrkoniami to pełen wypas. Jak wygram w totka to sobie kupię, a jak nie to ładną podróbkę, ale nie w Polsce ;)

A ktos zna nazwe wisiorka w ksztalcie oka? Zamiast zrenicy jest jakis diament lub kamien? Szukalam na allegro jako oko proroka ale nic z tego. Moj kolega przywiozl taki z misji w afganie...

Niestety to nie to oko. Tamto nie mialo brwi. Po prostu sama ramowka i zrenica czy teczowka. :-)

No wlasnie cos takiego :-) to jest troche ladniej zarysowane, tamto bylo bardziej proste. To tez sliczne tylko ja nie cierpie zoltego zlota ;-) a wiesz jak sie nazywa takie cudo?

Gość takajednasobiemała
Pariś udało mi sie zdobyć :) może nie złoty ale tez fajny ze stali chirurgicznej :)

Gość idźcie już spać
poka fote!