Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXMalwiinaXX

Coś na tycie!!

Polecane posty

Gość XXMalwiinaXX

oitrzebuje cos po czym bardzo sie tyje. tabletki, batony?? to nie dla osoby ktora nie moze przytyc tylko dla takiej ktora tyje normalnie ale chce szybciej utyc. jak to zrobic?? chodzi o to ze chce cos dawac np. do jedzenia mojej siostrze zeby przytyla!!!!

Gość fdgdfgbhg
ale czemu ma przytyc?

Gość XXMalwiinaXX
za kare!! ona zawsze byla szczupla piekna itp a ja bardziej przy kosci.. przez pare lat nie bylo dnia zebym przez nia nie plakala... wbijala mi, gadala rozne glupoty moim znajomym ze nie wychodze z domu wogole bo mam kompleksy i dlatego ze za gruba jestem;/ ostatnio ona troche przytyla , co zauwazyla nawet mama i moje kolezanki :):) bardzo mnie to cieszy ::):) ale chce zeby przytyla jeszcze bardziej!! bo ona doslownie ciagle je. doslownie CIAGLE a jakos specjalnie duzo nie grubnie.. niestety :( to jak?

Gość chyba się nie da zwłaszcza
że Twoja siostra może nagle wpaść na pomysł, że nie chce przytyć - na to już nic nie poradzisz.

Gość rzuc plote
ze jest bulimiczka

Gość XXMalwiinaXX
w jakims filmie kiedys widzialam ze dziewczyna dala innej dziewczynie jakies batony na zwiekszenie masy, zeby przytyla:)) u nas nie ma takiego czegos?

Gość gaaaapa
to podłe. facet nigdy by nie wymyslil czegos rownie okrutnego