Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatni tango dla Brum

Kim jest Brum?

Polecane posty

Muszę niestety lojalnie uprzedzić, że temat juz raz zniknął. Nie przywiązuj się wieć może bardzo do tego, co tu napiszesz :) ALe możesz też czuć wieź. Jak sobie chcesz :)

Lodowisko widzę przez kuchenne okno, grzechem by było nie skorzystać;):D chodźcie ze mną:):D

Ja nigdy nie odczuwam szczególnego przywiązania do tego, co spod palców mych się wydostanie i w tzw. eterze utrwalone będzie :)

Nadziejo - właśnie wróciłam. Nakapało na nie z dachów, kluczyłam między kłużami, ochlapywłay mnie auta jadące ulicami. Wiosna :D

Lucjancie - to ok. Tutaj często chodzi tylko o napisanie kolejnegoposta :D Żeby zaokrąglić liczbę :D

🌻❤️👄 :) no ja też się niedawno oddawałam intensywnej pracy, a teraz wssysa mnie coraz bardziej real :) więc chyba będę musiała zniknąć, chociaż opóźniam tę chwilę jak tylko mogę, co widać i słychać:):D Brumka, zostawiam w widocznym miejscu mój adres, na wypadek jakbyś miała jakieś fajne ebooki:) poszukałam sobie w międzyczasie Lucka , też ma konto na tlenie, ale jest niestety "niedostępny" na szaro:D Jakby co, to :D

I dzień roboczy ma się ku końcowi.Jakby cóś to ja patrzę nieco z oddali.Nijak z dżungli się przedostać.To tylko dzisiaj,tak sobie postanowiłam.Jutro zamierzam calutki dzień Ci towarzyszyć. Brum,wczoraj na stałe mi komputer znieruchomiał.Co będzie dalej-nikt raczy wiedzieć. To tyle z frontu.

Pragnę jeszcze dodać,iż kilkakrotnie próbowałam się przegrzebać tutaj.I straciłam resztki nerwów.;] Już wiem jak trzeba te literki wpisywać.Się rozeznałam.No,to cześć!:)

Ni emogę się przebić przez te litery.

Chciałam napisac , że strona 458 (jeśli takowa będzie) zostaje dedykowana Lucjantowi.

Bó - mnie się zamyka przeglądarka co jakiś czas podstępnie.

Niech będzie.Niech będzie Jego, Pana L. ta 458 strona.Sobie zadedykuję 555.:) W sprawie przeglądarki powinnaś może zainstalować nowszą wersyję?

Ok Bó :D Ale teraz jest stres, żeby pisać :D

Brum,lubię wymyślać kłizy.Wiem,że to lubisz .;]Tylko ja muszę se iść już właśnie,a nie chciałabym przeoczyć tej ważnej dla mię chwili. Będę silna i się nie rozwyję w razie czego.:)

Bó - nie wyj :D Bócz :D Strona 458 dedykowana była Lucjuszowi z Q. :)

nie dość że karze jakieś kody wypełniać to jeszcze mnie ocenzurowało

Stanisławie :D Wszyscy mieli taka inicjację :D Pierwszy pusty post po wprowadzaniu literek :D