Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki...

kosmetyki do włosów CHI próbowałyście?

Polecane posty

Gość wiki...

Gość super zonk
ja mam tylko jedwab, który akurat moim włosom gówno daje, elektryzują się jedynie po tym dziadostwie.

Tak. Jedwab kupuje hurtowo.Dla moich włosów po rozjaśniaczu jest jak zbawienie. Jak ktos ma w miarę nie zniszczone farbowaniem włosy to polecam z biosilka. Grunt to odpowiednie dobranie kosmetyku.

Gość wiki...
ja taz miałam jedwab i calkiem zadowolona bylam. ale zastanawiam sie nad kupnem szamponu i odzywki

Gość wiki...
tez mam rozjasnione i faktycznie po jedwabiu wygladaly zdrowiej, ale po jakim czasie uzywania( a myje wlosy codziennie) zaczely mi sie wlosy przetluszczac

Gość wiki...
:) z ta stala to chyba nie do tematu:)

Gość wiki...
nakładalam odrobinke, ale codziennie po myciu, nie wiem moze moje wlosy za bardzo sie przyzwyczaily? a inne srodki tej firmy stosowałas?

Gość celuloza
używałam jedwabiu mając nadzieję, że wygładzi mi włosy i po prostowaniu będą rzeczywiście proste. efekt był chujowy, bo włosy wykręcały się szybciej niż bez jedwabiu, więc podziękowałam. jak dla mnie przereklamowane, ale to może wynik mojej szopy, bo włosy mam naprawdę tragiczne, nie dość, że się plączą to jeszcze każdy żyje własnym życiem. miałam jeszcze jakąś odżywkę, niby bez zarzutu, ale jakichś powalających efektów to ja niestety nie widziałam :P

Nie. Tylko jedwab który dostałam choć straciłam już w jedwabie wiarę po Bio Silku. Ale używam teraz regularnie i moje włosy są serio mięciutkie i gładkie.