Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lacrymoska90

Czy waga 48kg

Polecane posty

to dobra waga dla 169cm? :> Jak sądzicie? ;p Czy faceci faktycznie wolą chude dziewczyny? Bo mój chłopak uważa że woli bardziej okrągłe dziewczyny i ciągle mi powtarza żebym przytyła z 6-7kg, a najlepiej ok 10. Ale ja nie chcę ze względu na to że teraz jak tyle ważę wielu innych kolesi kręci się wokół mnie :D

Gość pełna złych obaw
ja mam 170 i waze 59 :P ale walcze do 55 i bede z siebie zadowolona chociaz moj chlopak uwaza ze jestem chuda hah :D

no jak nie masz figury gruszki to na pewno jesteś szczupła :D ja niestety przy 59kg wyglądałam monstrualnie a przy 55 dalej żałośnie ;/

Gość pełna złych obaw
ja sie smieje ze moje cycki duza waza ... no moze chuda nie jestes ale z pewnoscia bardzo szczuplutka ...taka budowea...skoro sie dobrze czujesz, nie odczuwasz zadnych dolegliwosci ze wzgledu na wage odzywiasz sie normalnie to jest ok

Gość jesteś bardzo chuda
wiem to po sobie. Mam 160 cm i ważę 44. Czyli porównywalnie z tobą. Wszyscy mi mówią, że jestem za chuda, ale taka moja uroda bo jem wszystko i przytyć nie mogę...

Zależy jaką masz budowę ciała, ja mam 157cm wzrostu i ważę 45kg. Chłopak też mówi, że powinnam tak ok 5kg przytyć, ale z doświadczenia wiem, że 49kg dla mnie to coś tragicznego, bo tracę figurę.