Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodziutka szlachcianka

czy ta znajomosc internetowa i telefonowa przetrwa

Polecane posty

Czy internetowe znajomosci przetrwaja??? On mieszka na 2 koncu polski. piszemy na gadulcu od 2 tyg, a poznalismy sie na naszej klasie, po tym jak mnie moj facet zostawil.. i z gg przeslismy na telefon, ale sek w tym ze to ja dzwonie do niego ciaqgle. on nie ma nikogo, ale wiem ze jest dziewczyna , na naszej klasie ja znalazlam, i tam u niej sa ich wspolne zdjecia. mieszkaja blisko. miesli sie chajtnac. podobno sie spotykaja, czy on mnie chce tak tylko?? ze ja mam ful kasy? bo ja moge na wszystko sobie pozwolic. dzwonie do niego i trzymam 24 na 7 na lini by z tmata sie nie spotkal.. on nie pracuje. a ja z bogategpo domu. aha, ja mam 18, a on 26 lat. moj byly ma juz nowa dziewczyne, jeszcze tydzien temu miaalm fotki z bylym, ale zrobilam montazyk zdjecia z nowym misiem .. wiem ze pewnie krzywdze tamta ,ale czy on mysli powaznie o nas? dodam ze o sprawach sexu normalknie i chetnie rozmawiam czy to moze byc milosc?? czy w fotce mozna sie zakochac?

Moja siostra opiera swoj zwiazek tylko na tym, bo nie ma czasu spotkac sie ze swoim chlopakiem... Ona studiuje z dala od niego, on nie ma pracy, brak pieniedzy, nie ma za co przyjechac... widza sie co 2,3 miesiace...Ciagle sie z tego powodu kloca. Sa razem 3 lata I to jest zwiazek??? Masakra, nigdy bym sie na cos takiego nie zdecydowala...

Gość idz do psychiatry koniecznie
jestes glupia i zepsuta do bolu.Boze, ze tez na swiecie sa takie idiotki.

nie widzialam go w realu, za to na fotkach jest mega przystojny, ma rozebrane fotki. mimo ze dzieli nas 8 lat, ja jestem bardzo doswiadzcona w sprawach intymnych, bylam 1,5 roku teraz w zwiazku,skonczyl sie nagle, to on mnie zostawil, bylam w ciazy,ale ja usunelam za namowa rodzicow i teraz moge dac nowemu misowei rozkosz do konca beza zabezpieczenia. dodam ze on tutaj ma rodzine ,ale to jest 2 koniec polski.on nie ma kasy.nie robi, a ja mam zamoznych rodzicow. on zapewnia ze tamtej nie kocha, ze nie chce z nia byc, ale czasem sie spotykali ...bo sa sami. ale ona go bardzo kocha, a ja nie moge przestac o nim myslec, zakochalam sie

Gość glupia ty i pusta
dam ci rade masz sporo kasy to myslisz sobie ze mozesz wszystko miec hmmm znajdz sobie chlopaka u siebie i w swoim wieku a najlepiej zajmij sie nauka bo o milosci kolezanko to nie masz pojecia do tego uczucia trzeba dojrzec czy zakochanie sie w fotce oranyyy rozebranej na naszej klasie!:/// to milsosc??? nie to tylko twojewyobrazenie

Gość Klione
fajna prowokacja :)