Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rararirara

Nastoletnie matki.

Polecane posty

Gość rararirara

Słuchajcie, mam 15 lat w czerwcu będę mieć 16. W tym momencie jestem w 8 tygodniu ciązy. Byłam Wczoraj u ginekologa . Widziałam maleństwo na usg.Mój chłopak chce mi pomóc i w ogóle to jest we mnie szalenie zakochany .(ma 17lat) Lekarz zlecił mi badania, wiem ,że nie zrobie ich bez bez pomocy opiekunów. Jak ja mam to powiedzieć rodzicom? Jak oni mogą zareagować? W ogóle jak to będzie?

Gość Princton...ggh
Dziedzi rodza dzieci. Patologia sie szerzy

Gość k=w
Nie chwal sie tutaj takimi rzeczami, to obrzydliwe :/

Gość rararirara
ale ja chce tego dziecka. uwazam ze juz doroslam do tego by sie rozmnazac i miec liczne potomstwo z moim kochanym chlopakiem

Gość saleminka8
dobrze,ze chłopak chce Ci pomóc,wydaje się być odpowiedzialny ;) moja mama nic nie mówiła jak powiedziałam,że staram sie o dziecko,ale ja mam obecnie 23 i te staranka zaowocowały ciążą i dzisiaj mam już 3 miesięcznego synka ,ale ja też już nie mieszkałam z rodzicami tylko ze swoim facetem ;) myślę,że najpierw pokrzyczą jaka to Ty nieodpowiedzialna jesteś...potem im przejdzie,nie znam Twoich rodziców powiedzcie jej to razem gdy będzie miała dobre samopoczucie ;) !

Gość siuska swedziala
?

Gość rararirara
nie chwale się tylko szukam pomocy.

Gość ona____________________
lECZ SIE, BO TO NIERMOALNE JEST. pOWINNAS SIE MARTWIC, BYC ZALAMANA A TU NIC. zAL MI CIEBIE

Gość w heyah nie sciemniamy
Jak masz to powiedzieć rodzicom? -Mamo, tato jestem w ciąży. Pytasz nas jak zareagują? A jak myślisz? Cieszyłabyś się gdyby 15 letnie DZIECKO oznajmiło Ci, że będzie miało WŁASNE DZIECKO? Współczuję Twoim rodzicom, bo obowiązek opieki i utrzymywania Was spadnie właśnie na nich. :o

Gość Beansby Weezer
Jakas popierdolona chyba jestes. Malolata a juz sie puszcza :o

Gość nanananna
mała kurewka :)

Gość rararirara
super ,że ktoś się tu za mnie podszywa. ale ja chce tego dziecka. uwazam ze juz doroslam do tego by sie rozmnazac i miec liczne potomstwo z moim kochanym chlopakiem tego nie napisałam

Gość vetrs
W szkole cie nie uczyli o czyms takim jak srodki antykoncepcyjne??!!

Gość rararirara
uczyli ale ja myslalam ze wystarczy wyplukac sobie cipke po stosunku i nie ebdzie bobo. pozdraiwam i kofffam cie sloneczko :*****

Gość saleminka8
rararirara ale ja chce tego dziecka. uwazam ze juz doroslam do tego by sie rozmnazac i miec liczne potomstwo z moim kochanym chlopakiem JA CIĘ PROSZĘ-15 LATAKA NIGDY NIE DOROŚNIE,NAWET NIE WIESZ ILE WIDZĘ TAKICH MŁODYCH MATEKULEKARZA JAK IDĘ Z MAŁYM NA SZCZEPIENIE CZY WAŻENIE,DZISIAJ ZNOWU BYŁAM I BYŁA MŁODA DZIEWCZYNA,MOZE MIAŁA TE 17LAT I WSZYSTKOROBIŁA JEJ MAMA,ROZEBRAŁA DZIECKO,UBRAŁA,USPOKAJAŁA,A ONA STAŁA I GAPIŁA SIĘ NO SORY,ALE DLA MNIE OSOBA KTÓRA JESZCZE SIĘ UCZYNIE DOROSŁA DOROLI MATKI NA TYLE BY BYŁA PEWNA,WYDAJE CI SIĘ,ZOBACZYSZ CO TO ZNACZY PORÓD :P HEHE I POCZĄTKI POTEM STWIERDZISZ CZY NIE ZA WCZEŚNIE :) ALE I TAK ŻYCZĘ POWODZENIA

Gość tylko wspolczuc rodzicom ze
pod wlasnym dachem dziwke wychowali...

Gość w heyah nie sciemniamy
seleminka rozluznij poslady, to podszyw byl - nie trzeba byc inteligentem, zeby to zauwazyc.

Gość rararirara
nie znacie mnie wiec nie oceniajcie. jak myslicie jakie bedzie ladne imie dla chlopca, bo czuje ze to wlasnie bedzie moj maly menzczyzna.

Gość saleminka8
SORKA,ALE KLAWIATURA MI NAWALA I BEZ SPACJI GDZIENIEGDZIE JESTI COS Z WYRAZAMI SIE STALO NIEKTORYMI HEHE

Gość xoxox
Wspolczuje twojemu przyszlemu dziecku...

Gość yreww
dlaczego prowokacja? przeciez takie rzeczy sie zdarzaja

Gość rararirara
Ja jako rararirara już nic nie piszę:) Bo widzę ,że dużo osób ponprostu tylko się śmieje. to wy jesteście po.jebani. Pozdro.

Gość saleminka8
Miss_Suchego_Podkoszulka NIE TAK JAK PISZESZ,NAJPIERW DZIECKO A POTEM BEZROBOCIE :p NO SORKI ALE KTO JEJ BĘDZIE NIAŃCZYŁ DZIECKO GDYBĘDZIE W SZKOLE,RODZICE TEZ MUSZA UTRZYMAC RODZINE I PRACOWAC,A TERAZ JESZCZE WNUKA UUU

Gość tyuii
smieje? oni toba gardza dziewczyno :o

Gość sorki młoda mogąca się
rozmnażać, ale czy o zabezpieczeniu nie słyszeliście? taki entuzjazm ci padnie zaraz po porodzie nieprzespane noce, mleko kapiące z piersi, rozprute krocze które się goi. co ty dziecko wiesz o opiece nad noworodkiem?za będziesz kupować pieluchy, mleko, ubrania, a jak ci dziecko zachoruje skąd będziesz mieć na lekarza, leki - a drogie są kochana jak diabli? kochany chłopak ci da? w wieku 16 lat to powinnaś się uczyć, bawić (w granicach rozsądku!!!) myśleć o konsekwencjach, a nie chcieć dziecka! sory, ale powinnaś powiedzieć rodzicom "mamo tato urodzę wam dziecko do wychowywania!" bo sama kochana to ty sobie rady nie dasz, nawet razem z chłopakiem!!!! sama stwierdziłaś, że na badania musisz mieć zgodę rodziców!!!

Gość kuylkbjhh
i dlatego ja baaaardzo wcześnie zaczne edukacje seksualną swoim dzieciom aby mnie nie zrobiły babcią gdy skończą po 14 lat ;)

Ja jestemw drugiej klasie i dopiero teraz nam tłumaczą pewne rzeczy ... naszczescie mam neta itd. a seks planuje koło 20 :P