Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rararirara

Nastoletnie matki.

Polecane posty

Gość aśka pelaśka
o dżizas ja miałam 19 lat jak przeżyłam swój pierwszy raz,i wcale nie było to moim zdaniem pózno. Wwieku 15 lat to jeswzcze biegałam z braćmi i kolegami po drzewach i dachach, gdzie mi sex był w głowie!!!!! Świat chyba zwariował!!!!. Powiem ci jedno dziewczyno, ze kawal z ciebie glupiej cipy. a w wieku 30 lat pewnie juz bedziesz babcia, bo jaka mac ,taka nac

Jak dla mnie to jest za bardzo młody wiek co do ciąży i wychowania dziecka. Ja sama mam niespełna 19 lat i jestem w 6 miesiącu ciąży ale to jednak jest różnica wieku między rozumowaniem 15 latki a 19latki. Moze wydaje Ci sie rararirara że jesteś gotowa na wychowywanie dziecka ale tak serio to nie jest prawda. TERAZ DO WSZYSTKICH KRYTYKUJĄCYCH Nie wyzywajcie jej i jej rozumowania. Wiadomo że nie jest ona pierwszą i ostatnią osobą która w tym wieku ma dziecko i wcale nie musi być k*rwą czy dzi*ką! Pomyślcie że za kilkanaście lat jak będziecie mieć swoje dzieci, przyjdą do was w wieku lat 12 i powiedzą 'mamo (bądź tato) zostaniesz babcią' to jest poprostu niekompetencja w sprawach seksualnych i nie musicie tak potępiać młodych przyszłych matek.

Rzeczywiście ciążą w wieku 15 lat nie ma się co chwalić bo to wstyd ze w 2 czy tam 3 klasie gimnazjum zostaniesz mamusią :) Osobiście gdyby moje dziecko mi oznajmiło że bedę babcią to nie wiem co bym zrobiła.. chyba bym zawalu dostala.. Ale cieszy mnie to że nie mowisz brzydko o tym dziecku i na nie klniesz na nie,że Ci życie zmarnowało! Sadzę,że masz odpowiednie podejście i umiesz odpowiadać za swoje czyny,nie które kobiety co mają nawet ponad 20, 30 lat są mniej dojrzałe. Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie ale mogłaś jeszcze poczekać z seksem bo nie jest on dla takich jak Ty.

Gość Małgośk@@@
Temat bardzo stary, ale nie mogłam się oprzeć żeby odpisać :) Ja w wieku 15 lat nie wiedziałam jak męski członek wygląda a tu takie coś. Ciekawe jak ta dziewczynka sobie radzi??? Prawdopodobnie, dziecko wychowują dziadkowie, a ona udaje wieeelką matkę. Dla mnie to żenada, że takie 15-sto letnie małolaty jeszcze tym się chwalą. Moim skromnym zdaniem, chciała się pochwalić koleżankom z gimnazjum swoją "dorosłością" - nie koniecznie emocjonalną tylko fizyczną:D. Pewnie też liczyła że koleżanki będą jej zazdrościć "żywej lalki". Jeszcze potrafię zrozumieć, że dziewczyny w wieku 17 lat mają dzieci, bo dwa lata różnicy to jest dużo, ale nie piętnastolatki... Jednak te 15 latki i 17 latki wiele łączy np: zależność od swoich rodziców.

Gość fdhil
Masakra :D