Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgdags

jak zrobic takie loki?? wie ktoś?

Polecane posty

Gość jgdags
eee tam, samej w domu tez pewnei sie da:) moze jakas fryzjerka zdradzi nam tajemnice..

Gość ++ WIRUSY I TROJANY ++
W LINKU POWYŻEJ, ZGŁASZAM DO USUNIĘCIA!

jesli masz dlugie wlosy to nawin je na sredniej wielkosci walki po rozwinieciu, wgniec we wlosy pianke i zel

ja mam akurat takie szczęście, że mam za natury ładnie falowane włosy :) wystarczy umyć, odżywkę nałożyć ze spłukiwaniem. rozczesać i jedwab w sprayu, lub trochę wosku :) niech same wyschną i gotowe ;]

Gość jgdags
walki? hmm po walkach zawsze wydaje mi sie ze za bardzo mi sie te wlosy skrecaja, moze powinnam je w jakis specjalny sposob nakladac? zapewne niezbyt duzo mam ich miec na glowie, tylko grube pasma..

Gość Wolvfram
gdy już sobie poradzisz z taką fryzurą to pamiętaj aby przez najbliższy czas nie jechać w kierunku Zielonej Góry , bo wiesz co tam się dzieje z takimi długowłosymi :)

może na wilgotne włosy, z odżywką czy porcją pianki wydziel pasma włosów i skręcaj je w takie ślimaczki i spinkami dopinaj do głowy, przez jakiś czas pochodź w nich, niech same wyschną lub dosusz suszarką . później rozwiń , przeczesz najwyżej palcami i delikatnie utrwal lakierem

Gość jgdags
Nie mam pojęcia;p moze zdradzisz mi tajemnice? hehe ale k bede pamiętala, nie jechac tam. zreszta jestem z drugiego konca Polski i daleko mi do zielonej Gory;p

Gość jgdags
do pierwsze wrazenie: tez mam falowane wlosy ale mimo wszystko po samej odzywce , piance nie zrobia mi sie takie piekne jak na zdjeciu, raczej zrobia mi sie bardziej drobne, a tu s atakie duze ladne fale:) postaram sie z tymi slimaczkami ... moze cos wyjdzie;p

Gość sztuczne klaki
ja jak doczepialam wlosy falowalam sobie je tak jak na zdjeciu prostownica, bierzesz cienkie pasemkoi zakrecasz, poszukaj gdzies w necie haslo fale prostownicy i juz

Gość jgdags
sztuczne kłaki: dzieki:*

Gość także to synonim również
a gdzie niby ona ma loki? Ja tam widzę lekkie fale.