Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezraDDDna

moja matka mi ubliza,

Polecane posty

Gość bezraDDDna

poniza i klnie od najgorszych:((( teraz juz codziennie:(((( nie wytrzymam:(((((

Gość bezraDDDna
nie

Gość spaczeni ludzie
przywal jej- serio

Gość spaczeni ludzie
chyba ze wolisz byc dalej kozlem ofiarnym

Gość bezraDDDna
ona mnie do tego prowokuje,codziennie,ona tylko na to czeka...widze ze ona wariuje, klnie jak menel , krzyczy..ja juz nie mam sil,chwilami mysle o tym zeby odejsc bo nie ma wyjscia

Gość spaczeni ludzie
zamiast rozmyslac o samobojstwie po prostu jej przywal mocno

Gość bezraDDDna
nie rozumiesz,ona prowokuje mnie do tego!!pragnie byc pobita,podrapana,bo mowi ze zglosi wtedy do prokuratora,ze ja bije!!!dziwne,ze mozna tam klamstwa zglaszac?nigdy jej nie bilam,ale ojciec ja czasem ganiał po mieszkaniu

Gość spaczeni ludzie
nagraj ja na dyktafon, zeby chociaz miec dowod na nią

Gość spaczeni ludzie
ukryj go gdzies, daj play i czekaj na jej akcje

Gość bezraDDDna
taka rada to nie rada, fajnie byloby gdyby mnie zobaczyla z duzym facetem,ktory by jej powiedzial zeby sie opanowal albo leki brala,do lekarza niech idzie , ale nie,bicie nie wchodzi w gre...tylko ze ja nie mam sily kogos poznawac

Gość spaczeni ludzie
albo przywal i powiedz ze nie zawahasz sie jej cos zrobic... jak nakabluje na ciebie to jej metoda

Gość bezraDDDna
jeczec! to nagrywanie nic nie daje bo pozniej taka sprawa toczy sie ponoc koszmarnie i jest pieklem....zeby tak jej jezyk odpadł

Gość spaczeni ludzie
a co na to twoj ojciec? ja gonil kiedts to powinien zrozumiec

Gość bezraDDDna
ona nie mowi,ze chce byc pobita,ona mowi,ze ja biję,klamie mi prosto w oczy ( a raczej nie - bo ona nie patrzy mi w oczy) stary ma panienki i juz dawno zwial od tej pani

Gość bezraDDDna
prowokuje:nie stoi tylko skacze,klnie,podskakuje,obraza,zyczy najgorszego...normalny to by jej przy....ja nie moge bo ona na to CZEKA. Zyczy mi zebym sie zabila i odp...Swoja droga to co zostalo.Takie zycie do d...A stary sie bawi..sk...

Gość spaczeni ludzie
albo przywal i powiedz ze nie zawahasz sie jej cos zrobic... jak nakabluje na ciebie w takim razie ostatecznie polecam ci tą metodę i nie patrz na nic, po prostu to zrób. ona zasługuje na wpiernicz porządny...

Gość bezraDDDna
zauwazylam,ze boi sie kiedy mowie ze ja zostawie sama i wtedy bedzie wyzywala ...no,kogo? ona sie boi! a ja mam dosyc i chyba w sumie juz postanowilam bo nie ma wyjscia,jakby to bylo super gdyby byla niemowa

Gość spaczeni ludzie
co postanowiłaś????

Gość bezraDDDna
dziekuje kochana za rady :) wiem:) ale ta baba tylko na to cZeka,zaraz by zaczela swoj wymarzony cyrk,do ktorego nigdy nie dojdzie

Gość spaczeni ludzie
albo nawet z domu ucieknij potem policji powiedz ze nie wytrzymalas psychicznie w domu i stara bedzie miala problemy z prawem odechce sie jej grac ofiare

Gość bezraDDDna
bede robic to czego ona nie moze zniesc : nie odpowiadac na pytania:))) co ja wk:)))))))))) hahahaha ale sie usmialam :o ona dostaje zalamki,stary jej nigdy nie odpowiadal na pytania:D zalila sie,chorzy ludzie.... musze dbac o siebie,ona ma mnie w d...jak widac,wiadomo,ze stres zabija,ja wcale nie chce umierac!!!!chce zyc....szkoda,ze psycholodzy sa drodzy (60PLN!!!!) nie da rady...co by tu wymyslec...

Gość bezraDDDna
nie musze uciekac,kochana jestes:) buziaki!!!!!!!!

Gość spaczeni ludzie
jakbys kiedys spac nie mogla to zadzwon komorki na domowy (gluchy telefon) a co? niech nie śpi tak jak i ty :D

Gość spaczeni ludzie
pa kochana, nie daj sie

Gość bezraDDDna
dzieki kochane dziewczyny, ale ona nie odbiera wieczorami telefonu....ale show!!wiem,ze jest chyba pomylona... Slodkich snow!!!!Troszke mi lzej:)*****

Gość bezraDDDna
dzieki ,nie dam sie,nie teraz:)

Jak wpadnie znowu w taka wscieklosc to sie jej bardzo wystrasz,nastepnie zamknij sie w pokoju i zadzwon do czubkow:D Tylko ja powiadom,ze dzwonisz,ze sie jej boisz i ze powinna sie leczyc,ze to nie sa zarty:D Jak przyjedzie karetka to powiedz,ze mama sie tak zachowuje od jakiegos czasu i,ze boisz sie o nia i o siebie:P,ze jest agresywna:D

Gość nietsettdfnk
zalatw sobie pare siniakow, zadzwon na pogotowie i powiedz, ze nastaja na twoje zycie. ona musi sie leczyc. to moze byc schizofrenia. moja babcia tez tak ma ...

Gość bezraDDDna
ona chce zebym wezwala policje, mowi wtedy "wszystko opowiem,niech zobacza wariata" Jak moge zawołac kogokolwiek skoro ona kłamie? kazde jej słowo to jak urojenia,jakby widziała co innego, jest histeryczna i tylko czeka zeby kogos trzeciego w to wmieszac:( to stary ja ganiał a nie ja,juz nie moge tego wytrzymac,co robic? pomocy...ona chce podle naklamac na mnie:( tego sie boje,bo ona kiedy klamie to lamentuje,krzyczy, wyglada przerazajaco :(