Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

impega

mój chłopak jest bi

Polecane posty

Witam, Dowiedziałam się dzisiaj, że mój chłopak jest biseksualistą. Tak przynajmniej twierdzi - chociaż nie miał nigdy kontaktów z innym mężczyzną. Co jakiś czas sobie o tym fantazjuje i stwierdził, że chciałby spróbować seksu z drugim facetem. Nie wiem, czy to tylko fantazja, czy naprawdę jest biseksualny. Ma 23 lata. Nie wiem co mam robić - jak się zachować? Nie mam nic przeciwko jego orientacji seksualnej, ale pod warunkiem, że mnie nie zdradzi. Ja jestem hetero, też mam prawo fantazjować - o jakimś innym mężczyźnie, ale na fantazjach się kończy. Czy któraś z forumowiczek jest w podobnej sytuacji, albo była? Czy Twój chłopak/narzeczony/mąż jest bi? Na pewno nie pozwolę mojemu chłopakowi na spełnienie marzeń erotycznych - to byłaby zdrada. Tylko z drugiej strony co z tego, że zabronię, jak może któregoś dnia zrobi to po prostu bez mojej wiedzy? A co jeśli, tfu tfu, puk puk, przyłapie go w łóżku z innym facetem? Pewnie tak samo zareaguje jakbym przyłapała go z inną kobieta - won, nie ma wybacz, tylko, że czułabym się chyba bardziej upokorzona... Inna kobieta mogłaby być ode mnie ładniejsza, szczuplejsza, bardziej pociągająca... ale z drugim penisem nigdy nie wygram... ?

do depeche15: Specjalnie wkleiłam ten cytat - ale nie jestem pewna, czy się z nim zgadzam.

do depeche15: osobiście nie :D szczerze to nie przeczytałam ani jednej jego książki, obejrzałam jeden film na podstawie jego twórczości i tak wiem, był biseksualistą. Ale nie o tym chciałam tu rozmawiać...

Gość jhgljknl
mój były chłopak był bi, i miał kontakty seksualne z facetami, od kiedy się o tym dowiedziałam, nie patrzyłam na niego tak samo, nawet poznałam jego sex-kolegę..

do jhgljknl: A rozstaliscie sie z powodu jego orientacji?