Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinsey

Umywalka podblatowa w łazience

Polecane posty

Gość kinsey

Kto posiada taki typ umywalki? Mi bardzo się podobają zwłaszcza takie o kształcie jajka lub prostokątne. Zastanawiam się jednak jak jest z wygodą użytkowania takiej umywalki? Nie rozbryzguje się za bardzo woda? Jak jest z czyszczeniem?

Gość podblatowa czy nablatowa

Gość mirasowyraj
A mozesz podac jakis link do takiej umywalki, ktora masz na mysli? Przy okazji mozna by porownac ceny w roznych sklepach

Gość riczi
Zajrzyj sobie do sklepów internetowych, bo tam na pewno znajdziesz wszystkie rzeczy taniej niz w nawet wielkich sklpeach. Ja od roku zamawiam tylko przez net i wychodze taniej.

Gość Fredryk
Ja się przymierzam do remontu mieszkania i właśnie sie zastanawiam gdzie kuopować. Byłem w stacjoinarnych sklepach i kurcze niektóre ceny mnie powaliły powiem szczerze:/

Gość kinsey
PODBLATOWA, dokładnie o taki typ mi chodzi. Wyszukałam w necie , na stronie z różnymi aranżacjami łazienek i spodobała mi się, ale mało jest takich w sklepach. Chyba faktycznie poszukam w necie, może taniej będzie. Zastanawia mnie tylko to, jak się sprząta taką umywalkę i czy się za mocno nie rozchlapuje woda? Tu jest jeden z modeli : http://bi.gazeta.pl/im/6/5084/z5084026X.jpg

Gość kobiety to nie ludzie
dziwna ta umywalka. Zwłaszcza że blat musi być bardzo szczelny (miejsce łączenia z umywalką) coby nie ciekło do szafki :O

Gość mckinsey
Umywalka ciekawa. Co do szczelnosci to pewnie jest to rozwiazane najzwyklejszym sylikonem;] a czy bedzie pryskac na boki to kwestia uzytkownika. Ale po to sa szmatki zeby latwo wytrzec wode. Lepiej szukaj w sklepie internetowym takiej umywalki. Po pierwsze jest wiekszy wybor, po drugie ceny nieco nizsze niz w stacjonarnych sklepach. Moze ktos polecic jakis dobry i pewny sklep z artykulami do lazienek?

Gość kinsey
No też prawda, że rozchlapywanie zależy od użytkowników:) Gonny, ta co podeła/eś jest bardzo ładna, właśnie w takim typie potrzebuję. Tylko tak do 1000zł:)

Gość GLOKOR
100 zeta za umywalkę?! To trochę dużo, może gdzieś można taniej kupić takie cudo? A gdzie zwykłe umywalki kupowaliście?

Gość brikson
Tak, w sumie racja. Jak masz pieniądze to możesz czasem zaszaleć. Ja na razie szukam takiej w granicach 300 zeta umywalek, ale wiem, ze można też znajdź fajne za tę cenę.

Gość GLOKOR
Tak, w sumie racja. Jak masz pieniądze to możesz czasem zaszaleć. Ja na razie szukam takiej w granicach 300 zeta umywalek, ale wiem, ze można też znajdź fajne za tę cenę.

Gość kiforas
No to wielki plus jest tego sklepu. Ja miałem okazje kupić tam kiedyś umywalkę i wszystko poszło gładko i bez kłopotów. Od zamówienia po wysyłkę i odbiór.

Gość kinsey
No tego typu umywalki są raczej droższe więc poniżej 500zł chyba nie widziałem w żadnym sklepie Fakt faktem, że w internecie pewnie taniej będzie, ale ja chyba najbardziej ufam przeglądarkom cen, więc poszperam i zobaczymy , może coś się uda zaoszczędzić.

Gość rosaria
A jak wygląda obsługa w tym sklepie? Wiecie, taniej nie zawsze znaczy lepiej.

Gość kinsey
Z tego, co widzę to w porównywarkach częso pojawia się ten sklep , ceny faktycznie ma konkurencyjne. A jak oceniacie pod względem fachowości, zaufania?

Gość linzej
Można im bez problemu zaufać. Lazienkaplus.pl od wielu lat jest na rynku i nie słyszałem, żeby ktoś miał jakieś większe kłopoty. Ja u nich sam zamawiałem lustro i nie było żadnego problemu.

Gość glicjan
A czy w jest u nich tez transport gratis powyżej jakiejś kwoty? Albo może jakieś upusty przy zakupie większej ilości rzeczy?

Gość kondoliza
A co kupiłeś jeśli można wiedzieć? Mam zamiar tez się zaopatrzyć w parę łazienkowych rzeczy w najbliższej przyszłości.

Gość kozonrek
Ja zamierzam teraz kupic szafeczke do łazienki w Lazienaplus.pl. Zastanawiam się tylko czy warto iść wcześniej do stacjonarnego i zobaczyć to co chce kupić. Robicie takie rzeczy?

Gość benia 30
kinsey popatrz sobie uważnie , bo jest sporo modeli tańszych niż 500zł a też podblatowych umywalek. Kwestia jest tutaj firmy , materiału i wielkości umywalki. Ja posiadam taką podblatową Koła (55 cm) dałem ponad 300zł,a tu patrzę, że nawet w tym sklepie, co jest wspomniany mają ją za 260. Więc spokojnie w tej cenie 500zł zakupisz, albo Ravaka a może nawet Villeroy, czy tę Koło i w komplecie z baterią. Przemyśl sprawę, bo może nie warto wydawać aż tyle na samą umywalkę.

Gość Karol123456
Nie ma problemu, ale i tak polecam pojsc najpierw i obejrzec w sklepie a potem zamowic bo nigdy nei wiadomo na zdjeciach moze ci sie bardziej podobac to a w rzeczywistosci cos innego. Ale jednak zakupy przez internet sie bardziej oplacaja. Szczegolnie w sprawdzonych sklepach jak ten co podawalem wczesniej.

Gość Karol123456
Fakt z tymi lustrami to tragedia, bo po paru miesiacach robia sie zacieki na lustrze ale od strony wewnetrznej a pozniej jeszcze srebrna farba zaczyna rdzewiec, wiec koszmar. Z tym sylikonem tez masz racje, ale widzialem tez takie listwy sanitarne do kuchni i lazienek do zabezpieczenia przed sciekaniem wody. A sklep jest naprawde dobry, bo gdyby nie byl nie mialby az takiej duzej oferty i tylu pozytywow na opineo.

Gość terazmy
Rzeczywiście też mam lustro zamieszczone wzdłuż wanny i cały czas jest brudne, nie jest to praktyczne rozwiązanie ale fajnie wygląda jak jest czyste:).. Przejrzałem ofertę sklepu i bardzo podobają mi się grzejniki ozdobne, po po za fajnym wyglądem są też praktyczne...

Gość sztandarowyja
Jak to grzejnki. Maja one to do siebie ze maja ogrzewac:) A jakie grzejniki zamowiles, gdzie i w jakiej cenie?

Gość saladi
Sklep z tego co wiem funkcjonuje od wielu lat na polskim rynku i jest jednym z tańszych sklepów internetowych z tym wyposażeniem w Polsce.

Gość lejsi
No to dobrze wiedzieć w takim razie. A mają tam konkretny sprzęt łazienkowy czy ogólnie wszystkiego po trochu?

Gość saladi
Z tego co pamiętam, bo kupowałem jakiś czas temu, to mają wszystko co może być potrzebne w łazience. Wiec to jest plus, ich duży wybór.

Gość mendos
A czy ktoś kupował u nich może lustro? Niby jest tanio, ale boję się trochę o to żeby się nie zniszczyło, zarysowało podczas transportu.