Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zajafka

Moaj kumpela siedzi na kiblu przy swoim facecie - ŻENADA

Polecane posty

Gość Zajafka

Słuchajcie, moja dobra znajoma jak robi kupę to obok w WC siedzi jej facet i patrzy na nią jak sra, ale jak on sra to już nie chce aby ona mu towarzyszyła!! Kurde no to jest straszne, czy ONA NIE MA WSTYDU ?? Czy któraś z was odwarzyłaby się dusić z kupę przy kimś ??? :(

Gość StingerFS+
Ale jak jej strzela minete to juz wszystko ok ? Taka obluda to jest dopiero zenada ;)

Gość Zajafka
Tak, ale facet z nią najczęściej siedzi kiedy oan ma zatwardzenie i się męczy podczas srania :( Trzyma ją za nogi!! :( Jestem pewna że żadna normalna laska nie pozwoliłaby sobie na coś podobnego!!! Bo to wstydliwe i poniżające! :(

Gość StingerFS+
0/10

Nie wiem. dla mnie to normalna rzecz:) Przyzwyczaila mnie do tego moja przyjaciolka. Zawsze siedzialysmy razem i dalej plotkowalysmy... Teraz dla mnie nie jest to wogole krempujace. Moj chlopak zna mnie na wylot, mieskzmay razem od 4 lat i dlaczego mialabym sie zamykac i go wyrzuac? On nigdy nie zalatwia sie przy mnie. I wkurza mnie to czasami kiedy musze wyjsc, spiesze sie ale nie mam wstepu do lazienki bo on sie zaltwia... Ale szanuje jego decyzje, w koncu jest facetem :)

Gość ale mi prooobleeem
:O My też tak robimy. Ja sram, a mąż się kapie. Albo on sra, a ja palę papierosa i czytam gazetę.

Gość barchanowe gacie
Boże,co za żenada!:( Przykro mi to stwierdzić,ale zarówno Twoja koleżanka jak i jej chłopak powinni się leczyć:( Nawet sobie tego nie mogę wyobrazić. Sorry,to poniżej pewnego poziomu... A bąki też puszczają razem i robią zawody czyj był głośniejszy?

Gość gość
Bardzo dobrze, przynajmniej się siebie nie wstydzą

Gość gość
Ja nie widze w tym nic dziwnego. To ich sprawa czy sraja razem czy oddzielnie. Mi tez sie raz zdazylo zrobic kupe w obecności mojego nazeczonego bo nie moglam dluzej czekac jak on myl zęby. Nie mamy przed soba tematow tabu. Mysle ze jest to ok jesli dwie osoby sie rozumieja i bardzo dobrze znaja.