Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość live is simply brutal

Dla tych co za późno zaczeli...

Polecane posty

Temat dla tych co późno zaczęli związki, całowanie się, chodzenie za rękę i seks. Dla tych wszystkich co nie przeżyli wakacyjnej miłości, co nie wiedzą co to bliskość i ciepło drugiej osoby. Co to spełnienie po udanym seksie. Co to przygody lat młodości na leśnej polanie lub w samochodzie podczas parnej gwieździstej nocy. Dla tych co nie kąpali się we dwoje bez ubrań w jeziorze przy zachodzie słońca :( Dla tych wszystkich których to już nigdy nie spotka :(

jak ja zaczne pisac o swoich porazkach z paniami w bialych kozaczkach to polowa wpadnie w depresje a druga polowa rzuci sie na line. nie mowiac juz o trzeciej i czwartej polowie ;)

Kurwa debile!! :D Mentalność kafe się odezwała normalnie. Ehh... Kto powiedział że macie się użalać? Piszę jak jest, jak można stracić wile cennych może najcenniejszych wspomnień w latach młodości nawet nie zdając sobie w tym czasie sprawy! Nie stać Was na głębsze wypowiedzi niż: -na trzyyy czteeeery wszyscy razem się użalamy -połowa rzuci się na line

co do tej kapieli to nie wiem co gorsze........ cetniewo, rok eeeee pominmy, centralny osrodek sportu, noc, plaza. i 30 chlopa robiacych pompki w zimnej wodzie.......a kilka set metrow dalej - imprezy, panienki, alkohol, sodoma i gomora. a ja z 30 chlopa po jaja w zimnej wodzie. no i kto mnie przebije ?

A po co ty tam byłeś jesteś z Bleck Water czy jak? :classic_cool:

uraz ? wtedy poczulem mocniej, ze mi zycie ucieka. robiac te pompki w wodzie. slyszac muzyke. wyobrazajac sobie jakie fajne rzeczy trace. ale w cetniewie bylem jeszcze kilka razy........:P

Nie powinienem czuć się zaskoczony Waszymi wypowiedziami, przecież to Kafe!! Jednak raz kolejny... oj pierdole :classic_cool:

jesli moja historia o staniu po jaja w wodzie podczas zgrupowania w COS cetniewo przy dochodzacych z wlasyslawowa dzwiekach imprez nie pasuje do tego tematu to ja nie wiem co by pasowalo ;) moze: opowiesci jak ktos w wieku 13 lat byl grubiutki i pryszczaty i nikt z nim nie tanczyl na kolonijnej dyskotece ? ;)

Przewróciłeś temat. To jest o tym jak w wieku 15lat na wakacjach przy nieco banalnych dźwiękach ..jej piękne czarne oczy... tańczysz z dziewczyną a potem idziecie się kochać. :)

nie no moment. w 1 poscie piszesz o poznych poczatkach, braku wakacyjych milosci , braku doswiadczen. w tej chwili dostrzegam brak konsekwecnji poniewaz w ostanim poscie piszesz juz cos zupelnie innego - odnosisz sie do wczesnych ( 15 lat ) wakacyjnych doswiadczenien.........

Gość Denna...
Tata mnie nigdy nie chcial przytulic..

Gość Denna...
Live is simply brutal?

Jesteście wszyscy jebnięci w głowę.

A ja najbardziej

Gość Denna...
Wiemy i popieramy

:classic_cool:

Dupku żołędny (do autora), a myślisz, że monopol na opisywane przez ciebie "szaleństwa" mają tylko siuśmajtki? :O Ja zaczęłam bardzo późno, co nie zmienia faktu, że miałam i mam wszystko czego dusza i doopa zapragnie :)