Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 beznadziejny przypadek

weszlam do archiwum gg mojego faceta

Polecane posty

i przeczytalam jak to kolega chwali sie ze w weekend idzie do night clubu bo juz ma upatrzona laske i liczy na "full service" generalnie mam to gdzies tylko akurat ale problem polega na tym ze ten facet jest zonaty a jegozona wlasnie pojechala odwiedzic rodzicow. i na dodatek jest w ciazy z drugim dzieckiem. jak tak mozna!!! rozszarpalabym gnoja!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ciekawe co twoj robi
jak nie widzisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a Tw贸j nie chcia艂 i艣膰 z nim
? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a tam
i po co tam lazlas:Pteraz masz o czym myslec...nocka z glowy:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co z tymi lekami
a jak tak mo偶na szpera膰 si臋 w czyim艣 archiwum? :O

Udost臋pnij ten post

on siedzi pod pantoflem i nie szweda sie wieczorami ale wscieklam sie ze sobie tak na luzie o tym gada. gdyby moj znajomy takie cos planowal to na pewno urzadzilabym mu pogadanke umaralniajaca!! jestem zszokowana tym gosciem i swoim facetem tez ze nie probowal go odwiesc od tego tylko zyczyl udanej zabawy!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niedo艣wiadczona2w131
nie wiesz jak jest mi臋dzy nimi wi臋c nie os膮dzaj. Mo偶e 偶ona te偶 go zdradza. mo偶e maj膮 taki uk艂ad, 偶e sobie pozwalaj膮. mo偶e ona jest ozi臋b艂a? Przy okazji to jest korespondencja Twojego faceta a nie twoja i nie powinnas tego czyta膰. Lepiej zainteresuj si臋 co tw贸j kocha艣 robi jak nie patrzysz ;D

Udost臋pnij ten post

Mo偶e facet ma 艣wiadomo艣膰, 偶e uwa偶aj膮 go za pantoflarza i tylko si臋 przechwala艂. 呕e niby 偶ony nie ma to on hula... Olej to.

Udost臋pnij ten post

on mu akurat odpisal ze byl w tym klubie 4 lata temu (zanim sie jeszcze poznalismy- wiedzialam o tym) i uwaza ze to strata pieniedzy i panny byly brzydkie jestem tak strasznie zla! a swoja droga to czasem warto zrobic przeglad archiwum gg bo mozna sie ciekawych rzeczy dowiedziec ;) a swoja droga to tak strasznie szkoda mi tej zony... kobieta w ciazy a ten sobie lata na dziwki! co za facet!

Udost臋pnij ten post

do niedo艣wiadczona2w131 kobieta jest w ciazy z ich drugim dzieckiem i myslisz ze maja uklad ze sie moga zdradzac?? ciekawe... ale faceci sa podli!!

Udost臋pnij ten post

ale swinia z tego goscia, ale niestety zauwazylam ze niektorzy przyszli tatusiowi swojego wacka nie potrafia trzyma膰 na wodzy :O 偶a艂osne typy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co z tymi lekami
艣winia z go艣cia? a z niej to nie jest 艣winia, 偶e przegl膮da czyj膮艣 osobist膮 rozmow臋? Mi to jest nie do pomy艣lenia :O

Udost臋pnij ten post