Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejny przypadek

weszlam do archiwum gg mojego faceta

Polecane posty

i przeczytalam jak to kolega chwali sie ze w weekend idzie do night clubu bo juz ma upatrzona laske i liczy na "full service" generalnie mam to gdzies tylko akurat ale problem polega na tym ze ten facet jest zonaty a jegozona wlasnie pojechala odwiedzic rodzicow. i na dodatek jest w ciazy z drugim dzieckiem. jak tak mozna!!! rozszarpalabym gnoja!

Gość ciekawe co twoj robi
jak nie widzisz

Gość a Twój nie chciał iść z nim
? :)

Gość a tam
i po co tam lazlas:Pteraz masz o czym myslec...nocka z glowy:P

Gość co z tymi lekami
a jak tak można szperać się w czyimś archiwum? :O

on siedzi pod pantoflem i nie szweda sie wieczorami ale wscieklam sie ze sobie tak na luzie o tym gada. gdyby moj znajomy takie cos planowal to na pewno urzadzilabym mu pogadanke umaralniajaca!! jestem zszokowana tym gosciem i swoim facetem tez ze nie probowal go odwiesc od tego tylko zyczyl udanej zabawy!!

Gość niedoświadczona2w131
nie wiesz jak jest między nimi więc nie osądzaj. Może żona też go zdradza. może mają taki układ, że sobie pozwalają. może ona jest oziębła? Przy okazji to jest korespondencja Twojego faceta a nie twoja i nie powinnas tego czytać. Lepiej zainteresuj się co twój kochaś robi jak nie patrzysz ;D

Może facet ma świadomość, że uważają go za pantoflarza i tylko się przechwalał. Że niby żony nie ma to on hula... Olej to.

on mu akurat odpisal ze byl w tym klubie 4 lata temu (zanim sie jeszcze poznalismy- wiedzialam o tym) i uwaza ze to strata pieniedzy i panny byly brzydkie jestem tak strasznie zla! a swoja droga to czasem warto zrobic przeglad archiwum gg bo mozna sie ciekawych rzeczy dowiedziec ;) a swoja droga to tak strasznie szkoda mi tej zony... kobieta w ciazy a ten sobie lata na dziwki! co za facet!

do niedoświadczona2w131 kobieta jest w ciazy z ich drugim dzieckiem i myslisz ze maja uklad ze sie moga zdradzac?? ciekawe... ale faceci sa podli!!

ale swinia z tego goscia, ale niestety zauwazylam ze niektorzy przyszli tatusiowi swojego wacka nie potrafia trzymać na wodzy :O żałosne typy

Gość co z tymi lekami
świnia z gościa? a z niej to nie jest świnia, że przegląda czyjąś osobistą rozmowę? Mi to jest nie do pomyślenia :O