Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kac Moralniak

Czy macie kaca moralnego po przygodnym sexie z obcą osobą?

Polecane posty

Tym bardziej, że prezerwatywa pękać nie musi, żeby się zarazić. Twoje życie, Twoje wybory. Ja nie chciałabym, żeby mój chłopak krył taką tajemnicę. Tym bardziej, że dla mnie to bardzo ważne.

Gość moralniak_fajny
Kredka na baterie. -- tego sie nie dowiesz od faceta. Zaden Ci tego nie zdradzi. Poznasz jakiegos faceta w kosciele i moze sie okazac ze posuwał więcej lasek, niz pierwszy lepszy facet, który próbuje umówić się z tobą na przygodny sex na necie. Tego nie stwierdzisz. Nie ma szans. Ale fakt, po tym jak strzelila gumka zacząłem sie zastanawiać, ze przez taki łatwy i szybki sex, można zrujnować sobie bardzo łatwo życie i przyszłosc i wpakować sie w patologie. Zrozumiałem to i juz tak nie robie. Na koncie mam z 10 lasek. z czego 9 to od 21 - 26 lat i jedna mamuśka 35 lat i ona posuwała sie najlepiej...... Wiem na 100% ze praktyka czyni mistrza. Bez urazy.

Akurat ja swojego chłopaka mogę być pewna. Jesteśmy młodzi, bardzo dobrze się znamy i wiemy o sobie wszystko. 10 to jeszcze nie tak dużo. Teraz sporo dziewczyn w wieku dwudziestu kilku lat spało z tyloma jak nie więcej..

Gość moralniak_fajny
No dobra. Skoro 10 to nie tak dużo to co powiesz na 1 partnerke stałą + 2 na przygodny sex, oczywiscie po zakonczeniu cyrku ze stałą. To nadaje sie na materiał genetyczny jeszcze ?

Po zakończeniu cyrku ze starą? Nie wiem za bardzo o co chodzi. Poza tym dużo też zależy od wieku. Starszy wiek troszkę usprawiedliwia większą ilość partnerów seksualnych. Tak samo jak czas po którym idzie się do łóżka z daną osobą. Wiadomo, że kobieta w wieku 30 lat raczej nie będzie czekała roku by kochać się ze swoim facetem, jak to ma miejsce u niektórych młodziutkich dziewczyn.

Gość ja mam kaca
zaluje jak nie wiem co, gostek mial krotkiego i byl oblesny

Gość ja mam kaca
i mu co chwila opadal!! porazkaaa

Gość do Kredka na baterie
kobieta ktora spala z 10 to dziwka

Gość samiec ktory uprawia przygodny
sex jest dla mnie kuuurwa, tak samo jest z kobietami !!!

Gość Samcowi akurat wolno

Gość 10 to kurwiszcza maja