Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozkojarzona taka

internetowa milosc - co sie spodziewac

Polecane posty

Gość rozkojarzona taka

Gadamy przez komorke od 2 tygodni, ja dzwonie, bo go na to nie stac. poznalismy sie na naszej klasie . na zdjeciach wyglada niesamowicie mesko przystojny i w ogole!:) czy cosd z tego moze byc, troche starszy ale lubie starszych , mam 19 a on ma niecale 28 lat, zakochalismy sie, ale na walentynki nic mi milyutkiego na naszej klasie nie napisal:( nawet buziaka nie dal. boje sie ze chce mnie tylko do seksu wykorzystac.. co o tym myslicie, czy facet przed 30 moze sie zakochac w mojej fotce i gadajac przez fona?? czy istnieje internetowa milosc czy to tylko takie wyobrazenie o naj naj naj wyimigowanych zaletach faaceta?

mam nadzieję, że to prowo :D

'boje sie ze chce mnie tylko do seksu wykorzystac.. ' dorosly facet nie potraktuje zadnej nastolatki powaznie.

Gość rozkojarzona taka
ale czy wierzyc mu jak mi mowi o milosci ze zawsze ze na reszte zycia tylko ze mna?? czy w to wierzyc? on mial duzo kobiet.. i takich powaznych zwiazkow, a nas dzieli i odleglosc (hohoho) i wiek i zreszta sprawy materialne, ale ten jego wyglad sprawia ze zapominam o bozym siwecie. zdaje sobie sprawe ze w rzeczywistosci moze wygladac nieco inaczej. wspominal ze ma rente , gdy zapytalam gdzie pracuje. rente 1. grupy. co mnie czeka? czy to ma przyszlosc.

Gość kichaczek
olaj to, zajac sie realem;)

Gość Niyaaaa82
Weź pod uwagę, że faktycznie może tak nie wyglądać i dodatkowo kwestia finansowa - będziesz go utrzymywać? To raczej facet powinien dzwonić do Ciebie a nie Ty do niego. Nie uważam się za materialistkę -zdaję sobie sprawę że nie jest to najważniejsze, ale sama powiedziałaś że on nie okazuje jakichś uczuć względem Ciebie- a przynajmniej ich nie wyraża w tych smsach.

Gość jamellia
nie ma sensu. nie ma przyszłości. nie nie nie !!! ogarnij się i znajdz sobie kogoś w realu bo miłości "przez fona" się tylko rozczarujesz :)

Gość obiektywnie hmmmmm
ja dzwonie, bo go na to nie stac. mam 19 a on ma niecale 28 lat, ??? może liczy że będziesz go utrzymywać

Gość hahaha ma 28 lat i nie stac
go, zeby do kobiety zadzwonic??? hahaha dobry jest zakochal sie w fotce, tez dobry... jakis casanova z malym ptaszkiem pewnie hahhahaha

przede wszystkim zadaj sobie jedno podstawowe pytanie .....czy jesteś w stanie żyć z człowiekiem w jakimś stopniu niepełnosprawnym bo skoro ma rentę to musi być na coś chory a wiesz chociaż z jakiego powodu dostał tą rentę ? ....czy będziesz utrzymywała finansowo Wasz związek jeśli przerodził byś się w coś głębszego ? ....jeśli odpowiesz sobie na te pytania ....nie ....to jak najszybciej zerwij tą znajomość dla siebie i dla nie go żeby nie dawać niepotrzebnych nadziei

Gość żniwiarz
zrób mu laske przez NK "P

Gość rozkojarzona taka
na stwardnienie rozsiane,nie moze pracowac,wypytalam,mowi ze daleko chodzic nie moze,ale juz wyczytalam ze to powazna choroba.tu ma fotki takie jak model z journala,a on z domu nie wychodzi,nawet po schodach nie wejdzie,moze sie przewrocic,ale bajeruje,mowi ze kocha.moj ostatni facet byl pelen zycia.ale znalazl sobie nowa,i to w ciagu 2 tyg. ja tez,ale to net i telefon,ja dzwonie bo mnie stac

Nie wierzy mi się w szczere intencje tego pana. Jesteś młodsza on starszy i to może oznaczać wykorzystywanie ponieważ starsi faceci raczej nie rozumieją młodszych dziewczyn i vice versa. Ich związki z racji tego są raczej oparte na miałkich podwalinach skupionych raczej na cielesności, a to jak dajesz do zrozumienia ciebie nie interesuje. Poza tym niepokojącym wielce jest fakt iz to ty ponosisz koszty rozmów i jesteś inicjatorką ich podczas gdy trzydziestoletni facet nie ma forsy na marne doładowanie? To nie wygląda niewinnie... I nie nazywaj tego miłością, za wcześnie na to nawet jeśli coś czujesz. Obyś nie zrozumiała tego w przykry sposób. Bądź ostrożna.

To powyższe pisałem po przeczytaniu pierwszego postu, więc chyba ździebko już nieaktualne :)

Gość posluchaj dziewczyno
kawalerowie majacy cos na umysle na dodatek z jakas dziwna choroba na rencie!!!! dziewczyno mimo iz lubisz nawet sex to trzymaj sie z dala , nie dzwon, lepiej wez mamae i na jakas wycieczke albo ty sama jak masz full kasy jak gadasz to na kurs jezykowy i z rowiesnikami a nie starym bezrobotnym prykiem a SSSSSM to wozek inwalidzki i zmarnuje zycie kobiecie! mloda jestes, studia przed toba a nie fascynacje starszym kolesiem

Rozkojarzona...Coś mi tu zupełnie nie gra w tym całym Twoim związku,bo juz z czymś takim się zetknąłem Jeśli chcesz coś więcej wiedzieć i to na serio, napisz na mojego maila

Gość puste laleleczki
ale czy to zwiazek?? to nie jest ani zwiazek a ni milosc :) trzeba razem pozyc itp i wtedy nazwac czy to milosc czy zwiazek a tio tylko wyobraznia hehhe

Gość zgarniaj prawdziwe zycie

jeśli facet od razu gada, że Cię kocha to chce Cię "wziąć na miłosć", niby taki zakochany a na walentynki nic ci nie wysłał, uważaj na niego, to pewnie jakiś podrywacz.

Gość to prowo