Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gorący Marian

niemozliwe!! Przerwa wrocila!!

Polecane posty

Gość Gorący Marian

hej, gdzie bylas????:D

Gość
:D:D:D:D:D :classic_cool: a jak sie ciesze ze teskniliscie :classic_cool:)) w sumie rekordu nie pobiłam bo nie było mnie zaledwie 11 dni :classic_cool: )) ale wiem ze dla nas kafeterian to niemal wiecznosc :classic_cool:

Gość Gorący Marian
wszyscy tesknili! nawet kilka topow powstalo na ten temat :D

Gość
:classic_cool: to juz nawet nie pytam ile z tego powodu było udanych i nie prób samobójczych :classic_cool: )) eehhh wzruszyliscie mnie 😭 :classic_cool: )) na kaffe zawsze mozna liczyc przy emocjonalnym zastoju wzbudzacie tyle skrajnych uczuc 😭 :classic_cool:

Gość Gorący Marian
a ile łez wylaliśmy!

Gość Gorący Marian
ale mów gdzie bylas tyle czasu Przerwunia!!

Gość avatiaria
ojej przerwa - pamietam Ci z topiku gdzie zaliłam sie na swoj wzrost ;)) i jak tam.. pogodziłas sie juz z tą zaletą?

Gość
zawsze mi głupio gdy tak pytacie :classic_cool:l bo pewnie spodziewacie sie jakiejs super orginalnej fantastycznej opowiesci z pikatnymi szcegoółami :classic_cool: a ja sie po prostu mnie lub bardziej łóczyłam 😭 :(

Gość
zaraz sie zrekompensuje i założe 50 tematów jak zawsze na temat wygladu, cycków i braku perspektyw :classic_cool: )) nie własnie sie nie pogodziłam dzisiaj miałam enty atak nienawisci w tym kierunku , aaale mam jedna wyzsza kolezanke w grupie chodze za nią :classic_cool: i lookam na wszytkie szyby czy widac miedzy nami ta centrymetrowa róznice :classic_cool: po za tym mniejszy kontrast mniejszy szok dla postronnych osoób

Gość
Ariane --> 🖐️ czy to ta sama która pamietam sprzed około 2 lat? :classic_cool:

Gość avatiaria
atak nienawisci?? jakiego rodzaju?:) studiujesz? to faktycznie w gronie studentów gdzie srednia fcetów to 180 a kobiet 170 mozna sie załamać ;O