Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uchachana po pachy

2 kretynskie pomysły rodaków- dajcie podobne kwiatki

Polecane posty

Gość uchachana po pachy

1. Kumpel chciał na oyster do Polski polecieć- posikałam sie ze smiechu 2. zaprzyjazniona parka stwierdziła ze juz nie potrzebują paszportów bo mają rezydenta:) tak więc nie wzięli.. hihi. Wiadomo ze nigdzie nie wylecieli

Gość przeciez na dowod mozna latac
po Unii

przeciez na dowod mozna latac --> na tym form wychodzi sie z zalozenia ze WSZYSCY polscy emigranci mieszkaja w UK :-O

Gość oyster card
wyraznie sugeruje ze w tym przypadku chodzi o laske z UK, wiec mozna zalozyc ze jej znajomi tez sa z UK. poza tym na dowod mozna tez latac poza UE, np do Szwajcarii czy Norwegii

nie mam pojecia co to "oyster" a "oyster card" mowi mi tyle ze chodzi o jakas karte...

Gość oyster card
to bilet miesieczny na autobusy i metro w Londynie

Gość oyster card
nie ma za co:) tak z ciekawosci to gdzie jestes?

Gość bzdurkaaa
No z tym biletem miesiecznym to rzeczywiscie smieszne:-D Ale na dowod latac mozna, co nie zmienia faktu ze paszport to paszport i moze byc potrzebny do czego innego niz latanie - np. do odnowienia rezydentury....

Oyster Card to karta, ktora mozna doladowywac kiedy sie chce w dowolnych punktach w Londynie. Moze byc biletem miesiecznym, tygodniowym lub dniowym, moze zawierac dowolna ilosc pieniedzy, w zaleznosci od kwoty doladowania.

Gość babcia klozetowaa
a ja myslala ze nie na oyster tylko na Easter chcial jechac. czyli na swieto jajka.

Gość uchachana po pachy
nie wzięli dowodów tylko "resident card"- a poza tym przypomniało mi się jeszcze jedno. W Polsce chciał jeden znajomy wybrac punkty "tesco" Pani na kasie mało sie nie popłakała ze stresu tłumaczac mu ze to nie to samo....

Gość ha ha ha ha ha
to macie fajnych znajomych :D ale jak to mowia - swoj zawsze ciagnie do swego ;-)