Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andromeddd

Dziwne dzwięki z pochwy

Polecane posty

Gość andromeddd

Hej, mam do was takie pytanko, piszę tu bo chcę zasięgnać opinii kobiet. Chodzi o seks, a konkretniej o pozycję na pieska, czy jak się tak kochacie od tylu to po skończonym seksie wychodzi z Was powietrze? Coś w rodzaju odgłosów przypominających pierdzenie? Wiem że to głupie pytanie ale proszę o szczerą odpowiedz. Bardzo lubimy tą pozycje aczkolwiek dzwięki (pewnie na skutek wtłaczanego powietrza do pochwy) mnie krępują ;/ Proszę napiszcie czy tez tak macie

Gość andromeddd
Nikt nie ma nic do powiedzenia na ten temat?

No niestety tak jest :o ja też lubiłam tą pozycje ale po jednym takim przypadku jakoś mi się odechciewa na samą myśl! nie da się na to nic poradzić :o

tak niestety w takiej pozycji powietrze tam wlatuje i potem musi jakos wylecieć :P najlepiej to potraktować z przymrużeniem oka i sie z tego śmiac tak jak ja hehehehehehehhe

Gość Paulina 24
No dokładnie ja tez tak czasem mam i nie tylko w tej pozycji :P Najlepsza rada to to ignorować i śmiac się z tego wspólnie:P

Gość też tak mam*
To normalne,ja po takiej pozycji odrazu siadam wtedy zadługo tego niesłychać,a wogule już mi to nie przeszkadza bo partner to traktuje jak normalną kolej rzeczy

Gość veroniq
a myślałam że tylko ja tak mam... :)

Gość andromeddd
ufff no to mnie pocieszyłyście, już myslałam że coś ze mną nie tak ;)) Też już się z tego śmieje no bo co zrobić ale jednak tak mi jakoś dziwnie jak to powietrze które wylatuje wydaje takie dziwne dzwięki ;))) a pozycja jest świetna ;D

Gość andromeddd
a w innej to mi się chyba tylko raz zdarzyło ;) Wrcając jeszcze do tej pozycji ... myślicie że tak bardzo podnieca facetów ten widok? Bo jak ja sobie wyobraże widok mojego tyłka i troszkę owłosionej dziurki to mi to wcale podniecająco nie wyglada ;)) co myślicie?