Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy 123456

Stack force- wzięłam i zle sie czuje...

Polecane posty

Gość pomocy 123456

Czesc od poniedzialku biore tabl. STACK FORCE na odchudzanie razem z CLA dziwnie sie po nich czuje mam zawroty glowy i oczy mnie okropnie bola szum w uszach... czy ktos je bral? bo w necie i na opakowaniu nie ma zadnych info na temat skutkow ubocznych...

Gość pomocy 123456
odposze mi ktos...prosze...

Gość kamil2079
Witaj troche puzno znalazlem Twoj wpis ale tez szukam na necie skutkow ubocznych tego srodka. Ja osobiscie biore go juz jakis tydzien i oprocz tego pije Yerbe i po paru godzinach od zazycia STACk FORCE jestem rozdrazniony i mam zle samopoczucie. Mysle ze to przez duza dawke kofeiny ktora jest zawarta w jednej pigulce plus to ze pije Yerbe Mate ktora jest rowniez jednym ze skladnikow. Mysle ze takie niefajne efekty w samopoczucia beda wystepowac u wszytkich osob ktore dodatkowo pija kawe lub pija Yerbe bo dostarczamy nadmiar kofeiny lub skladnika kofeinopodobnego ktory jest w Yerba Mate. Na opakowaniu tego nie pisze ale z tego co znalazlem to najlepiej jest brac ten srodek przed wysilkiem fizycznym tak godzine, dwie razem z posilkiem. Wykozystamy wtedy caly ten nadmiar energii na spalanie kalorii.

Gość Dorota04038
Ja obecnie biorę ten suplement diety, i czuję się po nim dobrze i fajnie mnie pobudza na treningu.Możliwe że jesteś wyczulona na kofeinie a w tym suplemencie jest jej dużo.Pozdrawiam

Gość Ina z Pomorza
Biorę już trzeci dzień i czuję się fatalnie. Dziś jest najgorszy dzień, przeleżałam całe popłudnie, nie mogłam ustać na nogach w głowie mi szumiało. Niestety, może jest i dobry na spalanie tłuszczu, ale nie mam zamiaru tego więcej brać.

Gość czarna20085
hi ja też to biore świetnie spala tłuszczyk , jednak bądż co bądż wywołuje u mnie apogeum zła. ból głowy. rozdrażnienie.brak koncentracji i apatie. po treningu zawijam sie w kimono. biore już miesiac. gdyby nie efekty odstawiłabym go Jesli do końca opakowania nikogo nie zagryze będzie ok.

Gość czarna20085
zapomniałam dodac że przystosowaniu wiecej niż 2 na dobe wystepuja koszmary nocne lub sny erotyczne;]