Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mampytankojedno

czy warto kupowac nianie elektroniczna?

Polecane posty

Ja mam nianie choć mieszkanie mamy jednopoziomowe. Jak młody zaśnie włączam nianię i zabieram ze sobą do kuchni, łazienki itp wieczorem też młody śpi w naszej sypialni a my siedzimy w drugim pokoju to mam wałczoną nianię. Moje dziecko to taki przypadek że jak jest głodny to nie płacze tylko sie kręci, wtedy robię mu mleko, karmie i śpi dalej, nianię mam ze światełkiem i regulację głośności, jeśli kupowała bym teraz to jeszcze bym zadbała żeby miała miernik temperatury w pokoju. Na ogródek z nią nie wychodzę, zobaczymy czy się odważę latem. Kiedy młody śpi a ja jestem w tym samym pokoju i np czekam na listonosza to włączam nianię w przedpokoju i słyszę każde pukanie do drzwi bez użycia wrzeszczącego dzwonka. Ja jestem zadowolona. Jadąc do rodziców na wakacje na pewno weźmiemy to urządzonko ze sobą. Odnośnie bezpieczeństwa, moja ma czujnik baterii, kiedy bateria sie kończy świeci się czerwona lampka, kiedy niania się wyłączy druga część od razu wydaje bardzo donośny sygnal dźwiękowy. Oczywiście że nie zastąpi ona opieki rodzica i nie zwalnia nas z obowiązku czuwania nad dzieckiem ale jednak ułatwia życie.

Gość ponoszę
Poza tym niania ma chyba różne zastosowania nei dtylko do spania dziecka w nocy! Ja robie wszystko żeby zapewnic dziecku i sobie chociaz minimalny kompfort tj. dziecko śpi wtedy kiedy powinno a ja relaksuję się po całodziennym sajgonei! wszystko jest dla ludzi! twoj przykład z zepsutą chińską nianią.... gdybyś doczytała dokładniej napisałam że polecam dobrą nianie...oczywiście każda moze sie popsuć bo to tylko rzecz marta... ale moja niania ma np funkcje że jak nie ma łączności z nadajniekiem który est u dziecka to piszczy1 Poza tym nie trace głowy i od czasu do czasu każda matka zagląda o dziecka! a chodzi o sytuacje gdy dziecko nagle zaczyna płakać a ja nie jestem na tyle blisko aby ja usłyszec!!! Jak tak czytam twoje wypowiedzi to wychodzi że jesteś wyjątkową matką polką która na krok nei zostawia dziecka i ciągle ma je na kolankach... może dlatego że nie dajesz sobei odrobiny oddechu jestes taka zgorzkniała i czepailska???? Jak dla mnie NIANIA jak najbardziej TAK TAK TAK!!!! Ale jak przy wszytskich cudach techniki nie można tracić głowy!!! Pozdrawiam wszystkie nianiowe mamy!!!! :)

Gość gość
ja kupiłam elektroniczną nianię w sklepie Kraina Dziecka Katowice i powiem jedno : było warto!

Gość gość
Tak, zdecydowanie, ułatwia życie. Fajne są teraz na http://babymama.pl/ - zamówiliśmy naszą i jesteśmy zadowoleni. Zdecydowaliśmy się w sumie przez rabat, mają teraz sporą zniżkę po wpisaniu kodu rabatowego: "dlamamy" przed dokonaniem zakupu :)

Gość gość
no niania elektroniczna to zbawienie, szczególnie w okresie letnim gdy siedzi się w ogródku. My mieliśmy, kupowałam na avans.pl nie żałuję bo naprawdę się przydaje, nawet jeżeli dziecko śpi w mieszkaniu w drugim pokoju.

Gość gość
ja nie wyobrażam sobie nie mieć niani elektronicznej dla mnie to jest konieczność nianię kupiłam w sklepie kraina dziecka katowice, ale przez internet i jestem zadowolona mieli spory wybór różnych firm

Gość gość
ta Xblitz Kinder jest rewelacyjna, rodzice nam ją kupili jak się Lenka urodziła. Ma ten atut, że moge przez nią komunikowac się też z małą, mówię do niej jak się przebudzi i to jest fajne. a i wyświetla temperature ;pokoju. Cudo http://xblitz.pl/produkt/xblitz-kinder/

Gość ola468

Moim zdaniem zdecydowanie warto.
Duży wybór mają w tym sklepie :
krainadziecka.com.pl