Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robil ktos

ciekawe czy te ciasta z torebek sa dobre

Polecane posty

Gość robil ktos

moze podpowiecie , czy warto kupic

ja ostatnio robilam piernik duza blacha-delecty i byl bardzo smaczny. a tak poza tym to karpatka z lidla (firmy castello).

karpatki ok. Raz kiedyś dawno temu robiłam w-z Delekty chyba, wyszła smaczna. No a babeczki Dra oetkera też wychodzą, ale jogurtowe NIEsą zbyt smaczne...

Gość są nawet ok bo w pieczeniu
ciast naprawde ważne są proporcje. Nauczyłam się pokory kulinarnej przy ciastach właśnie. O ile sos czy zupe można przyprawić na oko, tyle w ciastach muszą być zachowane z reguły propocje skłądników. ciasta z torebki są spreparowane tak, żeby się udawały

ja w sumie tylko takie robię (oprócz własnej roboty placka z owocami) i wychodza b. dobre dr Oetker i Delecta - to polecam pierniki, babeczka maślana (dolewam soku z cytryny i zapachu cytrynowego), babeczka kawowa (dosypuję kawy rozpuszczalnej), duża blacha czekoladowa

Gość martuuulka
U mnie sie wlasnie piecze kopiec kreta -Pychotttkkka

Mój kuzyn często robi ciacha z Delecty, osobiście nie jadłam, ale pochwaliła je moja babcia, która jest mistrzynią wypieków i zagorzałą przeciwniczką wszystkiego, co sztuczne , czy gotowe, więc jak jej to ciasto posmakowało, to musi być dobre:D Też muszę kiedyś spróbować, bo jeszcze nie piekłam nic z tych gotowych:)

Gość jadziunia_bez tv
j uwielbiam kopiec kreta

Gość ja kilka wypróbowałam
np krówkę,karpatkę,ciasto czekoladowe i są pyszne,nie czuje się żadnych sztucznych składników.Mam ochotę jeszcze wypróbować ciasta,do których dodaje się tylko mleko,np tiramisu albo straciatellę

Gość najlepszy piernik kętrzyński

Gość karpatka z tych torebek
jest pyszna :)

Zgadzam się, karpatka z torebek jest przepyszna. Kilka lat temu robiłyśmy ją z mamą co tydzien, az nam się przejadła :) Dla odmiany ostatnio robię pirrnik delecty czy jakiejś takiej firmy. Jest niesamowity. Niam... :)

Gość Aneta_M
a ja ostatnio zajadam sie ciastem drozdżowym duza blacha - chyba Delecty na wierzch pod kruszonke kladę jabłka pokrojone w czastki, albo mrozone sliwki , albo bez zadnych owoców, jak dla mnie i moich domowników REWELACJA ;)

Gość Pożeracz Mysich Udek
Ciasto czekoladowe duża blacha - Delecta bardzo dobre, dodałam do niego jeszcze pokruszone orzechy laskowe i Krówka jest dobra, ale nie pamiętam z jakiej firmy.

Gość gość
z gotowych ciast to zazwyczaj kupuję babeczki ale zamiast dołączonej masy kupuję do nich masę z puszki z helio,najbardziej podeszła mi do gustu orzechowa z kawałkami orzechów.