Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiaue

Pierwsza piosenka

Polecane posty

Gość asiaue

Co mogę wybrać na swoją pierwszą piosenkę ? Dodam, że mam dwie lewe nogi i do tego jestem w ciąży, także nie chcę szybkiej ani takiej do której trzeba dużych umiejętności. Nie mamy z narzeczonym jakiejś "naszej" ulubionej także będę zadowolona jeśli może macie w tym jakies doświadczenie i pomożecie )::)

Gość straszliwa liczba
coś wolnego, typowego przytulańca. nie ma się co na siłę wygłupiać bo wyjdzie nienaturalnie i nie będziecie się tym tańcem cieszyć. szlagierów jest sporo, ale mi się podoba np. Piękna i rycerz Anity Lipnickiej. nie słyszy się tego często, nic tylko mocno przytulić i kołysać ;)

Gość guomi
ostatnio na topie jest ta głupia Paula z piosenką "Od dziś"

też byłam w ciaży na swoim slubie piosenke mieliśmy KOCHAM CIĘ - Sławek Uniatowski

Gość asiaue
Dziękuje dziewczyny :) wiem, że paula jest na topie ale nie chcę jej :) proponowali mi to ale powiedziałam, że nie ma mowy. orkiestra zaproponowała "zabiore cię" co o tym sądzicie ?

Gość nie wiem co to ten marketon
przetańczyć z tobą chcę całą noc Anna Jantar Walc angielski You light up my life Whitney Houston

Gość dsfdsdf
asiaue mąż mi to spiewał po północy na walentynki w sobote jak byliśmy na weselu :D super kawałek

Gość kafeteria ma to do siebie
teraz na co drugim weselu jest "zabiorę Cię" Kancelarii. Już by mi sie tego setny raz na kolejnym weselu nie chciało słuchać ...

Gość wyglada na baaaardzo cieżką
ta Anna jantar to fajna piosenka. romantyczna i o miłości.

Gość asdasdasds
Rewelacja jak będziesz się kolebać z brzuchem do jakiegoś umca-umca... masakra.

Gość a co powiesz na te dwie -ładne
a ty "asasada" jak nie masz nic do wniesienia w rozmowie to zamknij bużkę i nie prowokuj :O

może być Zbigniew Wodecki OCZAROWANIE - to klasyka, chyba lepsza niż Paula grana na każdym weselu do znudzenia. Albo coś wolnego, co lubicie - to Wasz dzień.

Gość nie wiem jak jest...
a my planujemy taniec z niespodzianką :P jak się uda to zobaczycie na youtube ;)

Taniec z niespodzianla? A możesz to jakoś bardziej opisać? Jest naprawdę dużo ładnych i spokojnych piosenek. Grzegorz tomczyk NIEBIESKĄ PIOSENKA, eleni TYLKO W TWOICH DŁONIACH, z. Wodecki Z TOBĄ CHCE OGLĄDAĆ ŚWIAT:) wpisz w wyszukiwarce piosenka na pierwszy taniec i wyskoczy Ci ich mnóstwo. Np.www.slubniaczek.pl tam ich było mnóstwo

Gość my mieliśmy utwór
Nat King Cole'a , on ma piękne stare utwory, niesamowicie romantyczne