Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19800130

czy to nie za szybko?

Polecane posty

Gość 19800130

miesiączka spóźnia mi sie 3 dni ( od zawsze miesiaczkuje regularnie +/- 1 dzień) dzisiaj zrobiłam test i sa jak byk dwie kreski Wiem, że wyniki testu należy potwierdzic u ginekologa, czy jeżeli pójde jutro to nie za szybko, czy nie osmieszę się, moze lepiej poczekać i zrobic jeszcze raz test?

no ja bym poczekala ale mozesz isc jak masz dwie wyrazne krechy:) najwyzej wysle cie na BetaHCG czyli test z krwi;) Gratulacje:)

Gość qwer
za szybko.poczekaj troche. mi test wykazal po 4 dniach ciaze ktorej nie ma

Gość kasiak788
kuo jeszcze jeden test to sie bardziej upewnisz:)mi wykazal dopiero drugi test ze jestem w cizy:)a bylam juz w 6tyg ciazy:!!!

Gość do qwer
to masz zjechane hormony.. wspolczuje.. do autorki topicu- gratuluje, ale to musi lekarz potwierdzic..

Gość 19800130
dzieki dziewczyny za rady :) mimo tego, że mam 30 lat to jestem laikiem w tych sprawach ( to mój pierwszy w zyciu test ciążowy). Postanowiłam zrobić jutro rano jeszcze jeden test i jeżeli wynik będzie taki sam to zgłosze sie do lekarza na badania betaHCG - wtedy bedę miała pewność. Dzięki raz jeszcze :)))

Gość bHcg możesz zrobić sama
lekarz Ci do tego nie jest potrzebny. Co więcej - na tym etapie nie będzie nawet w stanie jednoznacznie potwierdzić ciąży.

Gość wierna forumowiczka
za wszesnie zeby pojsc do ginekologa. Idz do laboratorium analitycznego i zrób sobie test z krwi. Mi lekarz nie potwierdził 4 tygodniowej ciązy- kazał przyjsc w 6 tygodniu, bo na usg w 4 tygodniu był widoczny tylko pęcherzyk z płynem ,co mogło świadczyc o ciązy ale tego nie potwierdził ani tez nie zaprzeczył