Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzuchol

Ostani raz zaczynam!!!!!!!!

Polecane posty

greenangel007 - link jeszcze raz: http://www.dieta.pl/grupy_wsparcia/sukcesy-w -odchudzaniu/134-zdjecia-przed-i-po.html i zapraszamy do wspólnego odchudzania: spódnica ołówkowa i zajebiste szpilki czekają gdzieś w sklepie:) Ja dziś nie zaszalałam, ale grunt, że udało się nie jeść słodyczy. Za to gotowałam fasolkę po bretońsku i wiadomo..., żeby doprawić, trzeba spróbować. Ale od poniedziałku będę miała łatwiej, bo wracam do swojego mieszkania, teraz jestem u teściów, więc wiadomo...trzeba akceptować kulinarne zwyczaje. W poniedziałek także się zważę, jak będzie nawet ciut poniżej 70, to uznam to za sukces. Powoli, a do celu:) Jet, Ty to masz malutko do zrzucenia, co to jest trzy kilo...pikuś. Jak się rozkręcisz to zjedziesz więcej, tym bardziej, że ten aerobik w planach! A 6 weidera to podziwiam, bo dla mnie to jest nie do zrobienia w tych seriach! Kociamber, chudnij dla siebie, olej faceta, założe się, że Bradem Pitem, to on też nie jest:) Dobra, uśpiłam synka idę trochę się porozciągać i napić mineralki, a jutro w planach dłuuuugi spacer. Oby pogoda była. Buziaki.

Hej laski, wczoraj w dzień wszystko było ok, jadłam warzywka, mniejszy obiadek, piłam wodę, ale się trochę przeziębiłam no i już olałam rowerek i brzuszki a najgorsze jest to ze mój facet kupił frytki i nie mogłam się powstrzymać :( starałam się je zjeść w wersji light - z rzodkiewka, pomidorkiem, bez soli- wiadomo gówno to da ale jakoś wtedy mniej się tym przejmowałam . Przez to kurde spać nie mogłam w nocy a nad ranem myślałam ze pawia puszcze tak sobie żołądek zawaliłam. No i mam nauczkę. Na wagę na razie nie spojrzę nie będę się straszyć. Jedno jest pewnie na dłuuugi czas mam frytki z głowy. Dziś za to idę na długi spacer, bo obiecałam kumpeli ze ulotki poroznoszę. Ahhhh... te ludzkie słabości :) pozdrowionka

Kociamber ja tez wczoraj sie zlamalam bo zjadlam o 22:00 salatke warzywną z majoneze!!!! i ziemniakami gdzie w mojej diecie to zakazane:( ale oczywiscie to wina mojego meza jak zawsze hehehe bo wyskoczyl z takim jedzonkiem mi na wieczor wrrrrrr no io nie moglam sie powstrzymac . Jak weszlam dzis na wage to sie zalamalam ale co tam juz teraz mam nauczke i nic nie jem po 18:00. Pozdrawiam

Gość kasiek 266
kociamber!!!!!!!!!!! ja marze zeby waga mi pokazala 67!!!! narazie jest codziennie rano 68,7 ale nadal jem tak jak do tej pory.... mysle ze z czasem ruszy, jutro mija tydzien jak jestem na diecie...najgorszy weekend, mam nadzieje ze nikt mnie na piwo nie wyciagnie....

Kasiek 266 ja wczoraj na piwku byłam, w sumie 2 razy w tym tyg. :) i tym akurat się nie przejmuje, bo pije po 2 czasem 3 browarki i tyle, wiem ze kalorie bla bla bla ale co tam, słodyczy nie mogę to chociaż sobie browara strzele :classic_cool:

Greengreen żadna z nas tu nie jest OTYŁA!!!!!!!! mamy lekką nadwagę i tyle. Az mi się słabo zrobiło jak zobaczyłam to słowo ;( czuje sie obrazazona 😤 :)

Ja mam 164 cm wzrostu i ważę dziś 67,9 kg :) no cóż nadwaga to jest ale damy rade :) buziaki laski oby do celu

Gość brzuchol
witam widze , ze niewiele dziewczyn zostało. ja mam teraz troche problemy internetowe i jeszce z tydzien to potrwa , dlatego sie nie odzywam. ale jestem z wami. no fakt nie jestesmy otyłe, tylko troszke chcemy zrzucic. i o to chodzi. to tylko znaczy dobrze o nas, ze nie zapuscimy (w swej otylosci:)) no i ja sobie pomyslałam, i to mi najlepiej wychodzi, ze bedejadla jeden normalny posiłek(obiad) i cos malutkiego. i zuwazyłam , ze jak tak robie to mi sie jakis płasciejszy brzuch robi. pozdrowienia

To co mi pomoglo przy odchudzaniu i to bardzo to taki urzadzenie na "elektrostymulacje" miesni. Tak super mi wymodelowalo cialo, pomoglo mi spalic tluszczyk, zniknal mi cellulit i mam gladka skore a nie zwisajaca... szczerze polecam wszystkim!!!!! Ciesze sie ze trafilam na to urzadzenie- przypadkiem kolezanka mi o nim powiedziala! Urzadzenie zakladalam jak gladalam telewizji!!!! Super uzupelnialo cwiczenia. http://allegro.pl/item935183669_odchudzanie_ elektrostymulacja_zwalcza_cellulit.html

brzuchol ile schudłaś ? :) Ja zaczynam od jutra, kupiłam wagę ;) cel : schudnąć 5 kg, wyćwiczyc brzuch i pośladki :)

Gość katrina11099
Jeżeli mogę skromnie podpowiedzieć to polecam to co mi pomogło . Udało mi się pozbyć 8 kg . Udało mi się z suplementami diety i uważam że to jedyny Zdrowy sposób , nie głodzę się i nie niszcze swojego organizmu . Dlatego to polecam . Ja znalazłam rozwiązanie dla siebie na www.kontrola-wagi.pl Skorzystałam z bezpłatnych konsultacji i udało się . Naprawdę jest to skuteczne i bardzo komfortowe. Dlatego polecam.

Gość brzuchol
no widze, ze dziewczyny odeszły..... no trudno Ja mam w koncu problem internetowo-komputerowy załatwiony wiec wracam no i jest niezle. było 70kg , a nawet troszke ponad, a teraz po 3 tygodniach jak sie zwazyłam jest 67,1kg. a wyeliminowałam tylk słódycze. teraz musze jeszcze zmniejszyc tylko porcje jedzonka i mysle ze bedzie dobrze. wczoraj miałam okropny dzien. tzn taki mały stan wojenny w domu i zjadłam troche czekolady. ale juz o tym zapominam i ide dalej. pozdrowienia

Gość brzuchol
kurde................dzis 68,5kg musze miec 65kg do konca marca!!!

Gość brzuchol
no waga nic sie nie rusza, ale widze po sobie, ze brzuch mniejszy mam, i pasek juz dwa oczka dalej zapinam:) no wiec nie wiem czemu na wadze tego nie widac. na pewno nie sa to miesnie itp, itd bo nie cwicze:):( pozdrowienia...

Brzuchol, pamiętaj, że na początek najszybciej się chudnie. Może pomyśl o włączeniu 30 minutowego ruchu co 2 dzień? Najlepiej na czczo, przed śniadaniem, wtedy organizm sięga po tłuszcze zmagazynowane, bo nie ma enegii, którą mu dostarczyłaś bo jest na czczo. Ja z 50 ważę 46,5 kg ;). Mówię stop. Teraz skupiam się na ćwiczeniu brzucha i pośladków ;). Czekam tylko na lato, żeby włożyć rolki na nogi :), wtedy pośladki bedą cud miód ;). Nie odmawiaj sobie chleba, jedz chleb orkiszowy ciemny, kupisz go w piekarni avitex. Ma wiele witamin i orkisz wspomaga metabolizm, za czym idzie spadek na wadze. Najwiarygodniejsza waga jest rano, przed śniadaniem, na wieczór zawsze masz 2 kg więcej. Pamiętaj też, że przed okresem i w czasie okresu twoja waga jest większa, ponieważ wtedy organzim zatrzymuje wodę w organiźmie ;).

Gość brzuchol
chyba raczej nie bede cwiczyła, samej mi sie nie chce, a nie mam jak sie zorganizowac i chodzic na jakies zajecia. wiem ze to by bardzo bardzo pomogło. no ale coz..... robi sie ciepło , moze bede czesciej z dzieciakami z domu wychodziła, to i ruchcu bedzie wiecej. no ale słodyczy nie jem i fajnie mi z tym:) pozdrowienia dla niemadrych odchudzaczek jak ja:)

Urzekła mnie twoja historia.. Naprawde.. Heh

Gość brzuchol
o swieta naiwności........... którz ci krabie kazał czytac az 3 strony??? takiej URZEKAJACEJ histori?????

Gość brzuchol
67,7kg:)

Gość brzuchol
i znowu 68,5kg a jem mniej niz dotychczas, no, ale dzieki temu ze przestałam jesc słodycze nie mam zaparc, no i smutno mi ze ta waga jak zaczarowana nie chce drgnac.....:(

Gość brzuchol
i znowu to samo...........ehhh no nic, nie rzucam sie na jedzenie z tego powodu, moze to jakis zastój czy cos. wiele osob odstawiajac słodycze i nie jedzac wieczorem traciło po 5kg w miesiac, a ja ledwie 2kg, a do tego jem mniej, nie pije gazowanych, nie jem ziemniakow. ja to mam zawsze pod górke:) pozdrowienia dla brzuchatych:)

Gość brzuchol
ruszyła lokomotywa pomalusku:) 67,35kg.... no byle juz nie przeskaiwało na 68:)

ja tez tak mialam jak Ty brzuchol, ze dwa dni diety i rzucalam sie pozniej na jedzenie!! Nie umialam sie opanowac :( Ale wreszcie znalazlam diete dla siebie :) jest to dieta w ktorej nie laczy sie bialek i weglowodanow. Nie mozna pic w czasie posilkow - jedynie godzine przed lub po posilku. Dieta dziala, jestem na niej juz ponad dwa tygodnie i ani razu nie mialam napadu glodu :) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3674026&start=0 tu mozesz dowiedziec sie wiecej, wszystko jest opisane wystarczy przeczytac, pozdrawiam :)

Gość brzuchol
a dzieki helenka:) poczytałam topik, niecały bo sporo tego:) no wyniki sa fajne, mozna sprobowac, przeciez nie zaszkodzi pozdrowienia