Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna 1987

Głodówka

Polecane posty

Gość taka jedna 1987

Witam. Myślę, żeby przeprowadzić jednodniową głodówkę w celu oczyszczenia organizmu. I tu się pojawia mały problem... Nie wiem, czy na takiej głodówce można pić tylko wodę, czy można też coś innego (np. kawę, herbatę, itp.) i jak często można taką głodówkę przeprowadzać. Proszę pomóżcie i poradźcie jak taką głodówkę przeprowadzić.

Gość illooo
ja kiedys robiłam sobie głodówkę 2 tygodniową ale to nie była taka absolutna głodówka, no oczywiście nic nie jadłam ale 3 razy dziennie pilam herbate ziołową pokrzywę, żeby miec potrzebne witaminy i mikroelementy, i w ciągu 2 tyg schudłam 8 kg, ale powiem szczerze że 4 kg mi wróciło po jakims czasie...

Gość taka jedna 1987
a tą 2tygodniową głodówkę robiłaś na własną rękę, czy pod kontrolą jakiegoś lekarza? Ja to bym się chyba nie zdecydowała na coś takiego. Myślałam raczej o takiej jednodniowej, maksymalnie trzydniowej głodówce, ale za bardzo nie wiem jak się do tego zabrać.

1 dniowe są dobre możesz pić wodę z cytryną, herbaty ziołowe bez cukru /można dodać miód/ kawa, herbata niewskazane

Gość taka jedna 1987
a czy przed taką jednodniową głodówką, dzień lub kilka dni wcześniej powinnam jeść coś "specjalnego" lub wystrzegać sie pewnych rzeczy, tak samo następnego dnia po głodówce, czy mogę jeść przed głodówką wszystko to co zwykle, na co mam ochotę i po głodówce tak samo?

możesz z marszu zrobić 1 dniową najwyżej na noc wypić coś na przeczyszczenie do tych długich trzeba się przygotować

Gość taka jedna 1987
a do takiej trzydniowej trzeba się jakos specjalnie przygotowywać, czy ją też można prosto z marszu zrobić

Gość taka jedna 1987
Najlepiej pić wodę, a wystrzegać się kawy i herbaty. Może to być woda gazowana, czy musi być bez gazu. I zapytam jeszcze o papierosy. Można palić, czy lepiej sobie zrobic dzień bez fajki??

możesz pić soki warzywne przed i po, szczególnie po,żeby nie zepsuć tego,co osiagniesz.. moim zdaniem jest zimno i zrób teraz 1 dzień...

Gość taka jedna 1987
a co z tymi fajkami?