Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Baba stara

Gdzie uczucia???!!!

Polecane posty

Gość Pani Baba stara

Witam wszystkich Mam jak większość tu ludzi palący problem- a być może nie? żeby wszystko było jasne musze opisać dość długą historię więc błagam nie zrażajcie się tym i pomóżcie babie w potrzebie. Mieszkałam 3 lata z moim kapryśnym facetem. Dzień w dzień byłam przekonywana o tym, że wiele dziewczyn dało by dużo by być teraz na moim miejscu. ON przecież był taki przystojny że nie miał by problemu znaleźć sobie inną kobietę . Nie obiecywał mi ślubu, przestał mówić kocham, sex był raczej tylko wtedy kiedy on już łaskawie miał na to ochotę - a ja, dodatkowo, byłam zadowolona z tych ochłapów jakie mi dawał. Straciłam przyjaciół ponieważ on nie lubił jak wychodzę. byłam pod kontrolą. W końcu przestało mi zależeć. Oczywiście prowadziłam to dalej bo tak było bezpiecznie ale dostrzegałam inne aspekty zycia poza ułożeniem dnia pod mojego "ukochanego" . Poznałam też kogoś innego - oczywiście nic między nami wtedy nie było ale moje serce zabiło... Skończyłam związek . Kazałam mu się wynieć. Jakiś czas potem okazało się że wskoczyłam w następny . Znajomi mówią że to błąd. Wydaje mi się że to troche mylna interpretacja. Do poprzedniego partnera uczucia wygasły w sumie spory kawałek czasu temu. Tutaj czuje się sobą. Z Pawłem jest w zasadzie tak jak powinno tylko są rzeczy dla mnie nie do przeskoczenia i niewiem jak mam dać sobie z tym radę. Paweł często u mnie nocuje. jesteśmy 2 miesiące razem . Gdy jesteśmy razem jest czuły i ogólnie cudowny. Na weekendy wyjedźam pomagać ojcu w interesie . Te dwa dni dają mi do myslenia . Praktycznie znikomy odzew. W ciągu dnia żadnego telefonu, żadnego smsa.Ewentualnie wieczorem troche - tylkko troche rozmawiamy przez gg i są to dziwne rozmowy. Druga sprawa - wiem że to zdecydowanie za szybko rokować cokolwiek, ale boli mnie to jak diabli. Rozmawiając o planach na przyszłość ciśnienie skacze mi d góry i przysparza zawrotów głowy. Wynajmujemieszkanie w mieście, w którym on ma rodzinny dom. Za jakiś czas kończy mi się umowa i prawdopodobnie wróce do swojego miasta - tj 50 km różnicy. Martwi mnie to że jak o tym mówie - zupełnie niezobowiązująco - on nie reaguje. Mamy zaplanowany wakacyjny wyjazd- to jest jedynie pewne. Przyszłość rysuje nam się podobnie myslimy o wyjeździe z kraju - Paweł podsumowauje że jeszcze nic nie wie - bo niewiadomo jak wyjdzie. Paweł po wyjściu z mieszkania staje się troszke inny. Nie przejmuje sie zbytnio moją osobą, choć też nie mogę powiedzieć że całkowicie mnie zaniedbuje . Jest osobą towarzyską i ludzie do niego lgną. Wiem ze jest sporo kobiet które liczą na coś więcej z jego strony. W przeszłości miał bardzo wymagający związek - przejechał się na dziewczynie i ma teraz dystans. wiem że ukrywa przedemną pe3wne sprawy- akceptuje to ale też się trochę boję. Niechce być zwodzona za nos, boję się że zaangażowałam się za wczesnie i za bardzo, te samotne weekendy w moim rodzinnym mieście są dla mnie piekłem. Zawsze łapie mnie tu większa wrażliwość, wątpliwości co do jego uczucia - które nie zostało sprecyzowane. Boję sie przyszłości. Boję się że mnie zostawi. nie jestem typem piękności - chociaż nigdy nie narzekałam na brak zainteresowania - ale na tle jego byłych uwazam że wypadam marnie. jesteśmy do siebie bardzo podobni. wiele pasji takich samych i tak miz nim dobrze. niechce żeby się to skończyło. Paweł nie potrafi być konkretny w sprawach w których jest świadomy, że może kogoś zranić. Obawiam się tego - że nie będzie mógł odmówić innej, albo ze kiedyś, kiedy coś pęknie miedzy nami bedzie mnie trzymał przy sobie z litości i zabijał to co ja czuje powoli. może i banalne, może nie mam się czego czepiać a wręcz przeciwnie - może mam powody. Zastanawiam się już tak długo że wszystkie moje koncepcje przepadły. Praliżuje mnie strach. Błagam opomoc . Nie jestem nastolatką, już zamną wszelkie wzniosłości hormonalne. Zakochałam się, więc nie mysle - i nie piszę- normalnie. raz jeszcze proszę o rady

Gość ahajsewdrt
Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi... Może po prostu powiedz mu to wszystko??? A w seksie jaki jest?? Jak się dobrze bzyka to ok, taka prawda:))

Gość Pani Baba stara
heh no sex jest ogólnie dobry, czasami ma problemy z dojściem ale uwazam że ten temat mamy dobrze opracowany. To chyba nie ma przełożenia na zycie jednak... nie rozumiem czego nierozumiesz...