Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ontheroad_konkurs

Konkurs Plusa i On The Road do wygrania cenne nagrody!

Polecane posty

Gość ontheroad_konkurs

Drodzy Internauci, coraz więcej spośród Was czyta portal On The Road. Aby Was jeszcze bardziej zachęcić do korzystania z niego, wydawca portalu wspólnie z operatorem sieci Plus zorganizował 5-cio tygodniowy cykl konkursów z atrakcyjnymi nagrodami. Żeby wziąć udział w losowaniu nagród, wystarczy wysłać do nas maila wraz z poprawną odpowiedzią na jedno pytanie konkursowe, loginem z serwisu www.ontheroad.com.pl oraz adresem pocztowym, na który mamy przesłać nagrodę. Operator sieci komórkowej Plus ufundował cenne nagrody: nowoczesny Netbook Acer Aspire One D250 z wbudowanym modemem HSPA i kartą pre-paid doładowaną na start kwotą 500zł, oraz cztery modemy USB Huawei E1820 HSPA+, również zasilone taką samą kwotą. Pozwolą one każdemu zwycięzcy cieszyć się bezprzewodowym super szybkim Internetem! Konkurs rozpoczyna się w czwartek 17 lutego i potrwa do 25 marca 2010. Przez pierwsze cztery tygodnie będziemy zadawać Wam jedno pytanie tygodniowo, a za poprawną odpowiedź do wylosowania będzie jeden z modemów. W piątym tygodniu spośród wszystkich uczestników rozlosujemy nagrodę główną, netbooka Acer Aspire One D250. Do zobaczenia na www.ontheroad.com.pl!

Gość dobra rada na wszystko
kurwa, jak fajne nagrody to nie mogę wziąć udziału 😭 :O

Gość Kuba592jv3
Dlaczego nie mozesz? Ja wzielem i mam nadzieje ze wygram!!! ;p

Gość miska182
Masz rację nie bierz udziału ;) Ja wezmę a dzięki tobie ja będę miała większe szanse ;DD

Gość ontheroad_konkurs
Operator sieci komórkowej Plus ufundował cenne nagrody: nowoczesny Netbook Acer Aspire One D250 z wbudowanym modemem HSPA i kartą pre-paid doładowaną na start kwotą 500zł, oraz cztery modemy USB Huawei E1820 HSPA+, również zasilone taką samą kwotą. Pozwolą one każdemu zwycięzcy cieszyć się bezprzewodowym super szybkim Internetem!