Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nasza - Kasza *_*

Nasza Klasa - co o tym sadzicie? Ja umarlam!!!

Polecane posty

Gość Nasza - Kasza *_*

Moja kolezanka ma na naszej klasie kolaz z printscreenow zdjec osob odwiedzajacych jej profil. Na jednym obrazku jest kilkanascie printscreenow z jej ex (rozne daty - widac, ze czesto zagladal) - Z OPISEM - UWAGA!!! - "zdradzil mnie ale od roku nie moze o mnie zapomniec" :) ;) :) :) :P a nastepny obrazek ma z jego obecna (widac tez zagladala) - z podpisem "ta Pani tak mi zazdrosci interesujacego zycia, ze najpierw przespala sie z moim facetem, a teraz zaglada, co jeszcze mozna by ode mnie odgapic" :P :D :D :D Co o tym sadzicie? Ja myslalam ze sie posikam!

Gość Łuczniczka Morwenu
doooobre:D ja skasowalam konto

Gość dobra rada na wszystko
niezła :D

Gość -TyTaN-
Nasza klasa toczy sie po rowni pochyłej w miejsce o nazwie 404 Error Page Not Found.

Gość grunt to dobre mniemanie o sob
ie...a tak na prawde pewnie wyje w poduszke...nk jest dla slabych ludzi spragnionych taniego lansu

Gość dr Alicja Putz-Luftisch
Skasowaliśmy z mężem tam wspólne konto, bo całe miasto się z nas śmiało i dokuczali strasznie nam :(

Gość gametka
no cóż, tylko wyrazic politowanie biedna świnia z tej twojej koleżanki,że ma potrzebę ulżyć sobie w ten sposób - bo z nikogo nie robi idiotki, tylko z siebie samej

Gość Nasza - Kasza *_*
Pewnie wyje, bo tym wpisem dala do zozumienia, ze jej ta sprawa nie zwisa, tylko w jakis sposob ja dotyka. Tylko teraz pytanie, kto jest bardziej zalosny - ona, ze chcialo jej sie te obrazki z paru miesiecy zbierac i wklejac czy oni ktorzy nie dosc ze ja skrzywdzili, to jeszcze teraz nie daja jej o sobie zapomniec, mimo ze tak naprawde jej juz nic z nimi nie laczy. A Wy jak myslicie?

Gość guomi
a czemu ich nie zablokuje?

Nasza klasa początkowo stworzona do odnajdywania osób ze szkoły.. teraz jest formą kolekcjonowania... znajomych i nie tylko (konta fikcyjne np.. wielbiciele puzlii i inne takie ).... Ja lubiłam nasza klasę.. do czasu, gdy nie wprowadzono tam udziwnień typu śledziki..pinezki...prezenty;/ wrrrr ... Niektórzy faktycznie przeginają siedząc nieustannie przed komputerem i śledząc zdjęcia znajomych ..co by doszukać się sensacji ;)... Pozdrawiam wszystkich, którzy zachowują umiar :)

Gość Nasza - Kasza *_*
Garmetka - no nie wiem, zawsze mi sie wydawalo, ze jej ex juz nigdy nie wraca do tego, co bylo, a tu okazuje sie ze ja miesiacami sledzil, hahaha! Poza tym ciekawa jestem czy jego nowa dziewczyna wie, ze on tak czesto bywal na jej profilu i czy teraz sie nie boi :D Ach ta Nasza Klasa... skarbnica wiedzy o ludziach... hihi :)

To co ona robi moim zdaniem jest zbędne. Bez sensu. Powinna dać sobie spokój i mieć gdzieś swojego byłego, a tym bardziej jego byłą. A nasza-klasa kiedyś była ok. Teraz wręcz przeciwnie. Długo miałam tam konto, ale po zmianie loga i po tym jak dziewczynki zaczęły umieszczać tam swoje pół nagie zdjęcia wkurzyłam się i skasowałam. Ten profil jest dobry tylko po to by utrzymywać kontakt z ludźmi, do których nie ma się nr telefonu. Ale i bez tego da się żyć:P

Gość Nasza - Kasza *_*
Taaak... Pan Gabka... nie rozumiem po jaka cholere ktos moglby dac komus Pana Gabke? :D I czy jakims wyroznikiem statusu spolecznego jest "Pan Gabka" czy "Prezent" przy nazwisku... haha :) Ej, no, nie sledzilam jej zdjec, to akurat sie pokazalo w ostatnio dodanych

Gość nawiedzonaaa
a w ogóle o co chodzi z tym śledziem?? czy jak wejde na konto nieznajomego to on bedzie wiedział ze go śledzę??

Gość Nasza - Kasza *_*
Ja tez mam Facebooka... juz dostalam maila od jakiegos Anglika ktory chcial sie umowic na sex :P wiec nie wiem, czy az tak fajnie A na Naszej Klasie odezwala sie dziewczyna ktorej ylam kiedys opiekunka kolonijna... wiec fajnie :)

nasza klasa stala sie teraz galeria rozneglizowanych malolat ja skasowalam konto bo nic sie nie dzialo nudy

Gość gametka
To, że on zaglądał na jej profil, to inna sprawa. Ale to, co zrobiła ona, to jest żałosna akcja, która pokazuje, że brak jej klasy

Gość Nasza - Kasza *_*
Haha. Chyba raczej im wszystkim brak klasy. Nie sadzisz? :P - zdrada = brak klasy - sledzenie profilu osoby, ktora sie zdradzilo = brak klasy - ujawnianie na swoim profilu czyichs slabostek i cudzych zdjec = brak klasy Ale musze przyznac, ze im chyba dokopala... hahahah :)

Gość Nasza - Kasza *_*
Co do zdjec ktore ludzie dodaja to macie racje. U moich znajomych ostatnio: - ciazowy goly brzuch z rozstepami i linia pigmentacyjna - zdjecie dwojga golych osmioletnich dzieci - "moje zareczyny" - fotografia w sali balowej (!!!) - on kleka i podaje jej pierscionek (wszystko wyrezyserowane :P)

u mnie śledzik usunięty.... i nie ma powrotu! Uważam, że jeśli ktoś dodaje pełno zdjęć ( u niektórych dochodzi nawet do 100 ).. to niech się nie dziwi, że ktoś je ogląda;)... i niezależnie, czy robią to przyjaciele...wrogowie...byli, czy nawet przyszli faceci;)... To po prostu czysta ciekawość;).

Gość gametka
Dla mnie wchodzenie na czyjś profil to nie jest żadne przestępstwo. I obojętne, czy sie go zdradziło, czy nie. Jeżeli ktos nie chce byc "śledzony" - to można zakryć konto dla nieznajomych.

Gość ciekawajestemm
ale przeciez mozna zablokowac i moge wchodzic na inne konta i nikt nie bedzie wiedzial ze tam zagladalam

Gość nawiedzonaaa
ale zaraz laski, powiedzcie czy jak mam śledzia to czy nie zauważy pewien facet którego odwiedziłam? muszę wiedzieć bo zaczynam sie robić chora, jak coś czułam do tego kolesia na studiach i nie chcę żeby on się kapnął że raz go odwiedziłam:O:O:O masakra help

Gość Nasza - Kasza *_*
Jak usunelas sledzika? Ja nawet nigdy z niego nie korzystalam. Myslisz ze mam go w ogole aktywnego? Ta dziewczyna ma ciagle te same zdjecia, nic nie dodaje. Tak ze ciekawe czego tam szukal.

Gość dr Alicja Putz-Luftisch
Seks i pieniądz rządzi tym światem!

Gość Nasza - Kasza *_*
Watpie czy znalazlas. Pewnie to menel :P