Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xwystraszonamamax

jak ja wyglądam!!pomocy!

Polecane posty

Gość xwystraszonamamax

wiec tak jeszcze rok temu o tej porze wazylam 62kg wiec taka spoko waga a teraz jestem w ciazy w 4 miesiacu i waze 90kg!!zdrowo sie odzywiam nie jem slodyczy nie uzywam cukru i mam duzo ruchu czy to jakas choroba?co o tym sadzicie ja jestem zalamana !!!!!!!!! :(

Gość xwystraszonamamax
na pocztaku ciazy 85kg ale zeby tak przytyc w ciagu roku? normalnie wstyd na siebie patrzec....:(

no to 5 kg w ciazy to ok 23 wczesniej - tym powinnas sie martwic

coza grubas, oddaj sie na smalec jakis pozytek bedzie i jakiemus chlopu przynajmniej bedzie ciekla slinka na twoj widok. buee

Gość xwystraszonamamax
ThisIsSick jests durniem?chyba tak...wiec nie udzielaj sie bo to powazny problem.... nie odchudzam sie teraz ale dziwie sie tym wynikiem sprzed ciazy....skad sie to wzielo?????????? przeciez nie ze zdrowego odzywiania.....:(:(:(

Gość xwystraszonamamax
czlowieku daj sobie spokoj i tak mnie tym nie urazisz bo kobieta w ciazy jest twarda i byle pierdo****m sie nie przejmuje!!!!!!wiec idz sobie gdzie indziej....

Gość xwystraszonamamax
robilam badania tarczyca jest ok.... :(

Gość xwystraszonamamax
tak robilam badaniua krwi wszytskie wyniki sa ok wrecz rewelacyjne ja niemam pojecia co sie stalo maz mowi zebym sie nie przejmowala bo podobno az tak bardzo tego nie widac bo jestem wysoka prawie 180cm ale juz niemam pomyslu skad to sie moglo wziac.....

Gość xwystraszonamamax
chyba ze to genetyczne bo moja babcia tez tak miala przed ciaza..... no niewiem......:(:(:(

Gość buncolek
ThisIsScik Głupi jesteś! niewiesz że kobiet w ciąży się nie obraża!!! bo cię myszy zjedzą! zobaczysz przekonasz się!! co jest warta kobieta w ciąży!!!

Gość buncolek
Kobietko waga no cóż? zastanawiająca,ale niestety przybrać na wadze można bardzo szybko,jednak zżucić to -to masakryczny problem,ale pamiętaj teraz jesteś w ciąży i tylko to się liczy i nieprzejmuj się tym i niedenerwuj bo dzidziuś czuje twoje napięcie i potem będzie strasznym nerwuskiem :) pilnuj i kontroluj wagę w ciąży i będzie ok :)