Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka Arka Gołasia

co się dzieje z Agnieszką Dziewońską, wdową po Arku????

Polecane posty

Gość fanka Arka Gołasia

Gość fanka Arka Gołasia
czytałam dziwne opinie o niej na różnych forach!!!!! aż wierzyć sie nie chce

Gość fanka Arka Gołasia
że jest karierowiczką a na śmierci Arka skorzystała z czego się strasznie cieszy, że Go tak naprawde nie kochała i inne okropieństwa

Gość fanka Arka Gołasia
że niby jakaś sąsiadka czy ktoś tam z jej otoczenia pisał ze nigdy tak naprawde nie nosiła żałoby a zaraz po pogrzebie poleciała bronić prace magisterską

Gość fanka Arka Gołasia
szkoda mi jej bo teraz to wszystkim się wydaje że powinna tylko siedzieć i płakać a to przecię młoda i piękna dziewczyna

Gość fanka Arka Gołasia
jestem ciekawa co z nią ??? a ty skąd wiesz że ma się dobrze????

Wiele osób nie lubi Agi przede wszystkim za ten wywiad w "Gali". Ale zrobiła jak chciała. Teraz plują się, bo ma faceta. Żałoba minęła.

Gość a czy ona nie ma prawa
ułożyć sobie życia???? jest młodą dziewczyną... szanuje pamięć zmarłego męża, ale przecież żyć daelj trzeba... a co to był za wywiad w Gali?

Gość fanka Arka Gołasia
jest gdzieś w sieci ten wywiad. Udzieliła go zaraz po śmierci Arka

Normalny wywiad, ale bulwersowano się, bo Aga udzieliła go niedługo po śmierci Arka. Ja nie oceniam czy to dobrze czy źle. Może tego potrzebowała. A wpisz sobie w google jej nazwisko + gala i przeczytaj.

Gość a czy ona nie ma prawa
popatrzcie sami: http://czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,48725,4777490.html ona sama się chciała ukarać, to już jest dla iej kara szlag mnie raczej trafia jak widzę durną Otylię Jędrzejczak , która pędząc i wyprzedzając tiry ZABIŁA SWOJEGO BRATA i jeszcze zatrudniła sztab adwokatów na obronę, że to niby nie jej wina!!!! Jędrzejczakową osądzajcie, tę pustą pływaczkę usilnie kreującą się w programach rozrywkowych, tą bym wsadziła do pudła na dobre!!!

ja tylko wiem ze gazety lubią podkolorować lub przekłamać wywiady jak było w przypadku mojej koleżanki co syna straciła w wypadku

Gość fanka Arka Gołasia
ona ma prawo do ułożyć sobie życie a Arek na pewno chciałby żeby była szczęśliwa

Gość :( smutne
smutne

Gość Zapytaj w
elzbietka5----dodałam głos :)

Gość Cwerka_19
Jak tak czytam wypowiedzi po nie których osób jest mi ich na prawdę żal.. skorzystała z jego śmierci.. jesteście fanatyczkami,które się w nim zakochały i szukacie każdego pretekstu aby tą biedną dziewczynę pogrążyć.. jest to młoda kobieta i ma prawo ułożyć sobie życie od nowa. o Arku nigdy nie zapomni w końcu strasznie go kochała. Nie wy przeżyłyśmy ten koszmar po paru miesiącach po ślubie, takie mieli plany i nagle została z poczuciem winy a wy ją jeszcze dołujecie, mam nadzieję ,że ona nigdy tego nie przeczytała co tu jest napisane przez te idiotki

Gość ma prawo do życia
ale szybko pocieszyła się innym, nawet żałoba nie minęła Czy to była miłość?

Gość co się dzieje nio ja nie wiem
ale jestem szczesli. szkoda ze to nie Ty, bo jednak myslalem ze Ty..ciekawosc byla wtedy bardzo silna a tak ogolnie lysyn ap - sluchajta, lubie byc szcesliwy xxx

Gość sooorrry
ale jestem rozkoj.

Gość sooorrry
jednak pamiec jest jak monument k. monument powiedzialem ?

Gość przeżywam to do dziś
moim zdaniem nikt nie chce nikogo śmierci i zapewne agnieszka nie pragneła tego wypadku , jak sama nazwa wskazuje był to wypadek, poza tym uwazam ze takie było przeznaczenie..niezastanowilo was to ze grał z numerem 16 i zginął 16 września, dziewczynie dajcie spokuj!!!! niechciałabym nigdy znaleźć sie w jej sytuacji, dosyc sie nacierpiała i zapewniam wszystkich ze nadal cierpi, probujac zaczac zycie na nowo, nigdy nie bedzie ta sama osoba co z chwil przed wypadkiem....czy to wazne jak doszlo do wypadku????/ nie!!!!! poniewaz i tak to juz zycia Arkowi nie przywroci, ON sam zas napewno wybaczyl juz dawno Agnieszce...bo ona tego nie chciała,,,a brukowce to pisza bzduryyy, w koncu musza sie jakos utrzymac wiec wymyslaja doszukuja i pisza brednie po to aby zrobic wrazenie i miec odbiorcow...prawda nie jest pozadana bardziej inspiruja klamstwa bo az niewiarygodne....aga to aga tamto...a jaka to juz z niej osoba,,,bla bla bla błagam ludzie na miłosc boska otworzcie oczy...o to chodzi-zrobic dym by miec zysk, a prawda?? jest taka adze serce peka i rece opadaja....czuje sie pewnie bezsilna, co do faceta...zapomnieliscie?/? najlepza metoda by zapomniec o ukochanym to znaleźć kolejnego...i zyc na nowo....arek bedzie im pomagał i cieszył sie z ich szczecia bo kochał swoja zone.....i zapewne pragnie by bylas zczesliwa.

Gość majakka
no jak tam sobie układa życie?wie ktoś coś?

Gość gość
odświeżam temat. ktoś coś wie? dziś 10 rocznica śmierci Arka :(