Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tkm

samotny...

Polecane posty

Gość Tkm

Jest tak...mam 20 lat.Nie jestem brzydki,może tylko czasami mam złe ciuchy.W gim czy liceum miałem od dziewczyn "sygnaly",ze się podobam.(a to słowo rzucone od kogoś innego co o mnie myślą albo..klaps w tyłek od dziewczyny,do konca z tym nie wiem co to znaczyło).Nie jestem super przystojny,ale myśle ze tu nie tkwi problem.Generalnie przez te lata brzydko mówiąc zlewałem to,bo zawsze sie szło na 8:00 do szkoly,byli ludzie,zajęcia i mimo że przyjaciół nie miałem to tego nie odczuwałem bardzo,to samo po szkole uprawiałem sport,ale to tylko z jedną stałą osobą.Generalnie nei jestem zbyt towarzyski.Moja obecna sytuacja jest taka ,ze studiuje,dziennie..niby sporo osób,ale między zajęciami malo czasu do pogadnaia,a po,to wszyscy sie zmywają do siebie.(daleko mieszkamy od siebie).I tak średnio skłonni są do kontaktów.Ludzie z liceum mają swoje życie i nie widze z ich strony chęci spotkania.to pewnie powód,ze byłem odbierany właśnie jako zlewka innych..ze nie potrzebuje towarzystwa. Dodam o mojej osobowości,w duzym towarzystwie jestem zgaszony,nie potrafiesie wyluzowac,znalezc fajnego tematu do pogawędki.Jest na takiej zasadzie rozmowy "koperkowej" Jestem specyficzny,nie lubię tej nowoczesnej subkultury,muzyki jak hip-hop czy techno granej w klubach, nie palę/nie biorę...nie lubię sie upijać na umór,bo wolę wstać bez kaca.I tutaj dla wielu z miejsca jestem mniej atrakcyjny,a ja raczej unikam takich miejsc i "imprez". Tutaj tkwi główny szkopół..głównie to były uwmawianie sie na imprezki i nadal jest,a jak mówie,średnio to lubię.Mam swoje zainteresowania,lubię dużo czytać,porobić ciekawe rzeczy na komputerze.Zdałem sobie sprawę,że nie chce zeby to dalej tak wyglądało...uczlenia..dom..nauka..uczelnia..dom..etc.Niestety jest to kierunek dość wymagający:/

Gość Tkm
rozmowa koperkowa w sensie o niczym( o pogodzie). No właśnie nie lubię takich serwisów jak n-k...wszyscy dają tam swoje foty dobrze bawiących się na imprezkach,a co ja dam?:) No właśnie na takiej paczce dobrze rozumiejących sie ludzi mi zależy.