Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liufhuui

Faceci, czy chcielibyście być z kobietą która już uprawiała z kimś anal?

Polecane posty

Gość liufhuui

Bo z tego co widzę wielu facetów marzy o seksie analnym ze swoją kobietą lub go uprawia. Teraz wyobraźcie sobie, że z nią zrywacie. Czasem się to zdarza ;) Poznajecie nową dziewczynę, która też, tak jak wy lubiła uprawiać sex analny ze swoim poprzednim facetem. Jaka jest wasza pierwsza myśl? Czy spełniło się wasze marzenie? W końcu jesteście z kobietą, która uwielbia sex analny! Nie mówcie tylko, że ona was odpycha, przecież idealnie się dobraliście :)

Gość liufhuui
Czyżby panowie się nam zawstydzili?

Gość ja bym nie mogl z taka byc
probowac tez nie zamierzam

Gość guomi
ani bys nie wiedzial :P

Gość najlepiej to szukac
kobiety, ktora nie jest wyuzdana. te wyuzdane czesto maja anal za soba

Gość liufhuui
Skoro co najmniej 75% facetów twierdzi, że lubi sex analny, to znaczy, że go uprawiają. Wynika z tego, że przynajmniej połowa kobiet (jeśli nie więcej) też musi go uprawiać. Czyli nie jest to takie rzadkie - spotkać kobietę, która ma sex analny za sobą. Chyba, że wszyscy ci faceci uprawiają sex z garstką kobiet, którymi się wzajemnie wymieniają. Niezależnie od wszystkiego jest wysoce prawdopodobne, że jeśli kobieta godzi się na anal, oznacza to, że już go z kimś wcześniej uprawiała. Dziwi mnie zatem postawa mężczyzn, którzy krzywią się na myśl, że ich kobieta już z kimś wcześniej uprawiała sex analny.

wielu facetow woli miec kobiete, ktore ex do tylka niczego nie wkladal. a kobieta pozwalajaca sobie na przygodny anal na pierwszej randce to dno moralne

Gość guomi
kazda pozwalajaca na przygodny seks,nawet petting to dno :O nie sprowadzaj moralnosci do jednego rodzaju seksu :(

Gość Roland_W
Ja tez tego nie rozumiem. Jeśli uprawiała seks analny kiedyś to jest to część jej przeszłości i albo ją akceptujemy albo nie i zostawiamy. Natomiast nie ma nic gorszego niż okłamywanie się wzajemne partnerów. Poza tym nie rozumiem wielkiego hallo związanego z seksem analnym za czasów naszych rodziców tak było z oralnym a teraz to norma :)

ale przygodny anal to najwieksza nieodpowiedzialnosc

Gość guomi
bzdury piszesz!!! przy oralu tez cos mozesz zlapac :O

Gość zalzalzal
szanuj sie kobieto nie wypada takich tematow poruszac

Gość liufhuui
ja bym nie mogl z taka byc - tu nie chodzi o przygodne uprawianie seksu analnego. Chodzi o to, że kobieta jest a kimś w związku - np. z Tobą :) - przez 3-4 lata, uprawia z nim sex analny, potem rozstają się. I co teraz? Czy przeciętny facet zaakceptuje fakt, że ta kobieta uprawiała już sex analny z kimś innym? Nie. A czy sam chce tego seksu? Tak.

Gość guomi
żałosne

niektorzy faceci anala nie probowali i u nich taka majaca anal za soba jest skreslona

Gość guomi
chociaż w sumie anal nie jest taki zły, tylko resztki kupy są wkurzające. Może dlatego tego nielubie, bo po ostatniej takiej akcji posrałam wacka mojego byłego i było dużo sprzątania. I od tamtego razu się do tego zraziłam.

Gość guomi
16:53 [zgłoś do usunięcia] guomi chociaż w sumie anal nie jest taki zły, tylko resztki kupy są wkurzające. Może dlatego tego nielubie, bo po ostatniej takiej akcji posrałam wacka mojego byłego i było dużo sprzątania. I od tamtego razu się do tego zraziłam. KOLEJNY JEBANY PODSZYW :O

Gość raczej nie chcialbym
nie chce zeby potem mojej lasce zaczal wypadac odbyt :O

Gość guomi
a gdybys nie probowal seksu klasycznego a Twoja kobieta tak to tez bys ja skreslił? :O

Gość liufhuui
Zanim będziesz uprawiać sex analny z kobietą będąc z nią w związku, pomyśl o mężczyźnie, z którym może się związać po ewentualnym rozstaniu z Tobą :) Czy temu facetowi będzie przyjemnie, że ta kobieta uprawiała wcześniej sex analny z Tobą?

Gość liufhuui
Tak, zgadzam się z Tobą, ja bym nie mogl z taka byc. Ci którzy anala nie próbowali i nie zamierzają próbować - w porządku. Oni zasługują na kobietę, która nigdy wcześniej z nikim takiego rodzaju seksu nie uprawiała. Jednak ci, których ciągnie do seksu analnego nie powinni wybrzydzać, tak jak to często robią :o

jakbym byl prawiczkiem to jasne, ze skreslibym taka, ktora nie jest dziewca. zreszta tak kiedys robilem. a bylej zonie czasem po pijaku trulem, ze miala wiecej facetow, niz ja kobiet

Gość guomi
a to nie wiedziałam ze to sa jakies zawody kto mial wiecej :P

po prostu wydawala mi sie dosc puszczalska i po przejsciach

Gość guomi
a ja znam pare, szczesliwa, sa juz małżenstwem, gdzie ona tylko robótki reczne i raz oral przed mężem miala, zero stałych facetów, a on miał stałe związki i uprawial seks klasyczny,a ona nie, wiec pytam jeszcze raz, czy ona miala go przez to skreslic? dodam,ze ona miala wiecej tych od robótek niz on przez stosunek (przynajmniej tak mi powiedziała), tak samo jest z analem jak dla mnie

kobieta nie powinna miec wiecej grzechow na sumieniu niz jej facet

Gość liufhuui
do raczej nie chcialbym - ani facet więcej grzechów na sumieniu niż jego kobieta :)

Gość guomi
nie o to pytam ;)

Gość FOTEL
do dupy jest mieć żonę ,która inni bzykali w dupsko.