Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie dzieje z nimi

19 lat i trójka dzieci...

Polecane posty

Moja "koleżanka" ze szkoły ma 19 lat i jest w 8 miesiącu ciąży z trzecim dzieckiem :o Pierwsze urodziła w wieku 15-stu lat... Najlepsze jest to, że każde dziecko ma z innym, pierwsze dziecko wychowuje jej matka bo ona go olała i przestała się nim opiekować, drugim dzieckiem zaopiekował się ojciec tego dziecka, mądry chłopak - wiedział że jego dziecko nie będzie miało z nią życia i postarał się o odebranie jej praw rodzicielskich a teraz będzie miała trzecie, oczywiście z innym, znowu się rozstaną i tak rok po roku będzie się mnożyć i każde jej dziecko będzie miało inne nazwisko a ona sama pewnie nie będzie wiedziała ile ma dzieci... Jej matka ma pięcioro i też każde z innym :o Jak można z siebie zrobić taką szmatę? Powinno się takie zamykać żeby dupy nie dawały bo tylko krzywdzą te biedne dzieci. Pewnie ta "koleżanka" zostanie babcią w wieku 30-stu lat i tak powstanie kolejna patologia...

Gość mama poltorarocznego
Jezu co za patologia :/

Gość masakra mlodocianych
dziwek teraz wiele i nie ma sie co dziwic skoro w dzisiejszych czasach juz pietnastolatki smialo mowia o seksie ale chociaz niech sie zabezpieczaja :/

Gość zaloze sie ze to prowokacja
a tobie nic do tego ile ona dzieci urodzila, jak nie gloduja to patrz sie na siebie

Gość xxxszczęśliwaxxx
a to ja myslalam ze w wieku 20 lat bde mloda matka (z pierwszym dzieckiem) ale ja z ojcem dziecka jestem juz 6 lat i jestesmy po slubie juz rok....ale ta Twoja kolezanka to naprawde sieje patologie....ja bym jej wsadzila szyszke w c**e i zaszyla zeby juz wiecej nie miala o zgrozo!!

Gość hrabia Rosporek-Walicipski
jeszcze urodzi trójeczkę i zostanie świętą dla działaczek pro live, i dyplom uznania z ZUS, za rodzenie głupków do pracowania na emerytury generałów

To dziecko które zostało z ojcem nie głoduje ale to co zostało z babcią chodzi w brudnych, potarganych ubrankach a matka zamiast kupić mu jakiś owoc czy cokolwiek przepija alimenty a dziecku jak sąsiadka da coś do jedzenia to jest dobrze. Gmina daje im żywność typu makarony, mąkę czy kasze ale jak tu dziecko karmić samą kaszą? :o Matka tej koleżanki też pije i cieszy się że jej córeczka wyrosła na taką samą kurewkę jak mamusia :) Po co mają pracować skoro mogą żyć z alimentów od każdego ojca...

Gość upupupug

Gość Znowu te głupie reklamy
Patologia zasrana, z połowa ludzi na świecie co ma dzieci nie dojrzała by je mieć i tyle. Kutasy poobcinać a cipy wypchać trocinami i zaszyc :classic_cool:

dlaczego dziwek? najwazniejsze tutaj chyba to ze sie nie zabezpieczyla a nie puscila. nie kazda nastolatka co idzie z kims do lozka zachodzi w ciaze. tak samo kobieta ktora miala o zgrozo 3 innych partnerow nie jest dziwka. ta wasza mentalnosc, nie wazne ze 3 dzieci zostalo skrzywdzonych - wazne ze sie puscila z 3ma..

Husky, to ty masz zrytą mentalnośc, gdzie wyczytałes/aś że chodzi o puszczanie się ? coo? Cwaniaczku. temat jest o dziewczynach młodych z zadużym przychówkiem

"jak mozna byc taka szmata" "dziwek coraz wiecej"

No bo to w sumie prawda, sorry ale żeby narobić tyle dzieci to trzeba mieć niezły staż :classic_cool: Nie wmówisz mi że uprawiała seks 3 razy? :P

no tak ale to ile razy spala i z kim jest akurat tutaj najmniejszym problemem. niech robi co chce ze swoja dupa mnie nic do tego. byle dzieci nie rodzila

Gość Husky nie wierze w to
że dziewczyna miała tylko 3 facetów i akurat miała takie szczescie ze z wszystkimi 3-ma wpadla :/

czytanie ze zrozumieniem. co za roznica z iloma, nie interesuje mnie to niech i spi z 30ma.. tu nie chodzi o jej szmacenie, ale o to zeby sie nie rozmnazala

Gość Husky nie wierze w to
Przeciez autorka napisala ze wspolczuje tym dzieciom i o to chyba glownie chodzi... Swoja droga inaczej tej panny nazwac sie nie da. Pierwsze dziecko zostawila swojej matce, drugie odebral jej ojciec a z trzecim co bedzie? :( Pozniej bedzie czwarte, piate i ile jeszcze?

chodzi mi głównie o te biedne dzieci. Co bedzie z tym ktore urodzi teraz? Ma gdzieś, co dzieje się z jej pierwszym dzieckiem a drugiego nie widziała ponad rok i też się tym nie przejmuje bo po co skoro jeden problem ma z głowy? :o Poza tym ona ma 19 lat, zmarnowała sobie życie, chociaż trochę w to wątpię skoro każdego dla niej "problemu" pozbywa się bardzo szybko.

PA-TO-LO-GIA Wykastrować ją, albo wybranka i po kłopocie, ciekawe ile będzie miała jak dobije 30.