Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfghiuhfdzmbsiuogbn

czym sie rozni robienie loda

Polecane posty

Gość jfghiuhfdzmbsiuogbn

na penisie obrzezanym i nieobrzezanym? chce rozpoczac wspolzycie a nie wiem tego i bardzo sie wstydze. widzialam jak t sie robi na redt. ale tam sa tylko obrzezani. nie chce wyjsc na idiotke przed NIM. CZY TO SIE JAKOS BARDZO ROZNI??

Gość jfghiuhfdzmbsiuogbn
??

Gość na obrzezanym wiecej
sie napracujesz ustami :P

Gość Znowu te głupie reklamy
I to znaaaaacznie więcej :classic_cool: Powiem wiecej, różnica jest ogromna wbrew pozorom!

A na obrzezanym to ci szyja pęknie z wysiłku chyba :D

Gość jfghiuhfdzmbsiuogbn
o, matko :D

Nie wołaj mamy tylko taka prawda, coś o tym wiem :classic_cool: Lubicie się przechwalać jakie to jesteście doświadczone ale jak sie trafi facet bez napleta to wam nie idzie i potem tylko odpychacie od siebie winę bo przecież ..że coś ta...to twoja wina itp :classic_cool: Ubaw po pachy :D

Gość vbghnjmk
Znowu te głupie reklamy - masz jakis kompleks czy co? obrzezany facet dluzej moze, to zadna tajemnica :O przez ciagle ocieranie przez bileizne itp jego fiut staje sie bardziej niewrazliwy, to chyba jest oczywiste :O

Gość jfghiuhfdzmbsiuogbn
no wiec wlasnie o to pytam. po prostu jesli penis jest obrzezany to jest trudniej? ja bede miec raczej latwiej w takim razie, ale dobrze wiedziec na przyszlosc. te skore to trzeba potem trzmac czy sama sie trzyma ? :D

A dlaczego mam mieć komplesk? To wy jesteście z reguły zakomplesikone, najgorsze są dechy. I ten wasz tok myślenia im więcej mnie jebią tym jestem ponętniejsza :P

Gość Znowu te głupie reklamy juz ni
c nie mow, kompleks jak chooj :O autorko, skorka sama zostaje, i mozesz nia tez sie wspomagac ;) nie tylko ustami ale zsuwajac skorke tez mozesz wspomoc sie ;)

Sluchaj droga autorko: To zdaje się pierwszy raz więc, jeśli zrobisz to z odpowiednią osobą to po prostu będziesz wiedziała co robić :) Natura to natura. Nie słuchaj rad a w szcególności tych co mówią że jak pierwszy raz to beznadziejnie- to są drewna i zero namietności. Najważniejsze to odpowiednia osoba, zaufanie oraz spokój, zamknijcie drzwi ;)

Pani powyżej: choooj to cie nie dorpobił :P Wiem co mówie więc nie peirdol mi tu smutów, mam dość dowodów :)