Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaba80

villa czersk

Polecane posty

Gość Zaba80

ODRACZAM VILLĘ CZERSK!!!!!!! Tak ja miałam tam swoje wesele w 2009 r. i szczerze odradzam. KARALUCHY W ŁAZIENCE!!!!! Właściciel a kto nim jest to na stronie www villi - jest maksymalnie nastawiony na pieniądze i jest miły aż do momentu zapłacenia całej kwoty. Później TYLKO ŻERUJE NA NAJWAŻNIEJSZYM DNIU W ŻYCIU CZŁOWIEKA i nie dotrzymuje warunków umowy. Przyjęcie jest na poziomie budki z hot dog'ami. Kelnerzy są leniwi i niczym się nie interesują, mam wrażenie, że podbierają alkohol. Poza tym mimo,że Villa jest ładnym miejscem, to niestety z wywietrzników tych w podłodze wydobywa się straszny smród jak z rynsztoku. I ogólnie tam nieładnie, bardzo nieładnie, delikatnie to ujmując pachnie. W Villi szczególnie wiosną i latem nie da się wysiedzieć jest taki smród. A teraz o jedzeniu: Mimo, iż umowa określała szczegółowo co i jak, to jedzenie było podane w obrzydliwy sposób. Szwedzki stół bez żadnych owoców, jedzenie niechlujnie podane i ułożone, brudne talerze itp itd dłuuugo by jeszcze pisać. Danie gorące okazało się daniem zimnym, a kurczak spalony, ryż rozgotowany - i nie jestem francuskim pieskiem - tak po prostu tam było - jakby 10 latek uczył się gotować - taki smak i taki wygląd potraw. Na pewno nie zrobiłby tego, takich "POTRAW" zawodowy kucharz bo z pewnością by się powiesił jakby zobaczył efekt. W dzbankach z tzw sokami (woda z cukrem i barwnikiem) pływały utopione muchy i komary. Sprawa trafiła do sądu to chyba najlepszy dowód tego, jak bardzo kiepski jest tam poziom!!!!!! Naprawdę szczerze odradzam i mimo tego, że nasza umowa była szczegółowa to i tak właściciel się nie wywiązał z warunków ustalonych, zatem w tym przypadku kontrakt nie był gwarancją udanego przyjęcia. Jeśli ktoś padnie ofiarą właściciela Villi Czersk proszę o kontakt, pomogę w dochodzeniu praw. Jestem zrażona do tego miejsca. A i jeszcze jedno ciasto pt tarta z czerskich jabłek to jakaś fatalna breja, która jest nie do zjedzenia. A mule były stare i źle przyrządzone! Naleśniki z łososiem - nie do zjedzenia smak i wygląd ich odstraszyłby największych głodomorów... Łosoś to nie był łosoś tylko jakaś tania pasta łososiowa z podrzędnego marketu. Stół szwedzki miał brudną serwetę i w ogóle nie był udekorowany wszystko było niechlujnie przygotowane. Podsumowując: w restauracji śmierdzi, jest brudno, w łazience chodzą karaluchy, w sokach na stole, które nie są sokami a wodą z cukrem pływają owady, jedzenia bardzo mało niewystarczająca ilość do ilości gości (kolejna oszczędność właścicela), jedzenie fatalne, ohydnie podane, kelnerzy opryskliwi...

witam, proszę o kontakt ponieważ też zostałam oszukana przez właściciela Pawła Żółtańskiego i chciałabym skorzystać z Pana pomocy przy dochodzeniu mojej sprawy. Też szczerze odradzam innym organizację tam wesela chociaż miejsce jest ładne. Jednak można znaleźć też równie ładne miejsce w Warszawie lub okolicy. Właściciel po zainkasowaniu pieniędzy przestał odbierać telefony i odpisywać na maile, może dlatego że to on ma mi do zwrotu pieniądze. Niestety nie posłuchałam innych osób którzy ostrzegali na forum przed tą restauracją.

Gość Nikoma25
Witam... ja również miałam wesele w Czersku i było naprawdę w porządku. Nie rozumiem wcześniejszych wpisów, bo znam restaurację bardzo dobrze i wiem, że Zaba80 nie do końca pisze prawdę. Zawsze na bufecie są owoce a łosoś to nie tania pasta tylko faktycznie łosoś. Soki to absolutnie nie żadna woda z cukrem tylko oryginalny sok z kartonu. Nie rozumiem ludzi, którzy na forum zawsze opisują tylko złe strony przyjęcia. A jak się komuś podoba i wszystko było super to już nikt nie opisze. Więc ja postanowiłam napisać, że mimo obaw jakie miałam po przeczytaniu forum moje wesele było naprawdę super zorganizowane, jedzenie świeże, duże porcje a obsługa sympatyczna...POLECAM...