Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobtosam

jak udupic faceta

Polecane posty

Gość zrobtosam

dziewzyny, propozycje!

Gość Znowu te głupie reklamy
Wsadzić kij w dupę i będzie udupiony :classic_cool:

Gość malinkkkka
daj mu sie zerżnąć w dupe :classic_cool:

włamać sie na gg, poznać sekrety które ukrywa przed kumplami, można blefować udając że się wie więcej niż się wie ( przestraszy się ), skompromitować publicznie, a z bardziej hardcorowych : wrobić w gwałt lub zamówić kogoś kto mu oklepie morde. no i nie wiem wiecej... a kurwa, przydałoby mi sie

Gość prawnikkkkkk
włamanie na GG jest przestępstwem i jest na to karalne ps. nakłanianie to popełnienia przestępstwa także więc lepiej zamknij ryja 🖐️

Gość Znowu te głupie reklamy
Powino się zamykać takich jak ty, świat byłby lepszy trochę.

ja tam ja lubie,przynajmniej pokazuje emocje pozdro miss perfectito ;)

Gość to samo w drugą stronę
1 rada: - zupełna kontrola Masz dziewczyne i nie jestes jej pewnien ? Zaintaluj na jej komputerze KGB Keylogger, który scrackujesz za pomocą c.r.a.c.k.am Konfigurujesz go tak (pełno opisów w necie) alby logi z przechwytywanymi znakami z klawiatury wysyłał ci co jakis czas na maila. Dzięki temu narzędziu poznasz o czym i z kim pisze twoja dziewczyna.Pozniej stanowi to doskonały dowód przeciw niej. 2 rada: - hasła Istnieje taki program do wyciągania haseł z komutera. Oprócz keyloggera, gdzie poznamy wpisywany znak po znaku i mozemy wyszukac sobie hasło, istnieje program o nazwie PassTool. Dzieki niemu poznasz hasła do gg, do stron internetowych nie zabezpieczonych protokołem SSH (nie zawsze), i wielu innych. Mozesz czytac jej archiwum i poznac loginy i hasla na forach. 3 rada: - myszkowanie. Istnieje program, dzieki któremu mozesz przejac kontrole nad jej komuterem i inwigilowac ją do woli. Tutaj nazw nie chce podawac bo to underground i poźniej stupied klidds instalują i AV to wykrywają i blokują, takze podpowiem np:"Wspomagacz2k5" ze zmienionym kodem źródłowym - WYMIATA !!. Mozesz z chaty ryć jej po kompie, po dyskach, sciagac pliki, zdjęcia, przechwytywac informacje które ona wypisuje na klawiaturze, NIE ruszając tyłka z chaty. 4 rada: - kontratak Co zrobic jesli admin zablokuje Ci IP i login i ID przeglądarki? np na kafeterii ? Ano po pierwsze wyszukac szybkich adresów IP proxy. Następnie we własciwosciach wpisac to IP. W rejestrze zmienic ostatni numer ID przegladarki na inny i juz. Kafeteria wpuszcza nas i mozemy podszyc sie pod naszego ulubionego "zawodnika".

Gość dzentelmenio
miss coś tam może tobie oklepiemy ryja i zgwałcimy przyokazji??

Gość bo to łooona
A Ty miss coś tam to nie jesteś przypankiem stuknięta?