Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaska552

moja tesciowa to leń!

Polecane posty

kurcze rzeczywiscie prega na brzuchu jeszcze jest;-) no tak ach te hormony;-) ja nie jestem na nikogo zła..zrozumcie.chodziło mi tylko o jej szczerosc niestety jestem osoba ktora sobie to ceni..nie jestem zadrosna ze woli drugiego syna i jego rodzine..mozna sie przyzwyczaic choc meza to boli. tak jak napisała jedna osoba nigdzie mi sie nie pali..to była luzna propozycja.

Gość a ja nie...-wiosny chce
zobaczysz jej oblicze;)

dobra dziewczyny nie mam zamiaru sie tu z nikim wykłocac widocznie jestem jakas inna;-) taka latawica i len ze mnie wiec co mi sie dziwicie..;-)?

Gość meza boliiiiiiiii
? a to ciekawe... masz na imie kaska i masz penisa miedzy nogami? :D jakos on tematu nie zalozyl aby popsiaczyc na mamusie :D impreza sie nie pali? to gdzie problem? skoro byle jaka to i po co prosilas aby pilnowala ci bachora? :D mieszasz sie juz w zeznaniach :D

kurcze nie strasz nie strasz bo zaczynaja mi kolana sie trzęś;-) chyba nabiore pokory..no masz zadatki na terapeutke;-)

Gość moim zdaniem to wlasnie
kochanie nie porownuj wesela do kolejnej rocznicy, czyjes wesele trudno przelozyc.

no to kiedy ta balanga?przygotuje sie ,moze tesciowa popilnuje Ci dzieciaka-flache postawisz i da sie zrobic ;) a jak nie bedziesz zainteresowana to sama Ci popilnuje dzieciaka heh;)mam coreczke 5 lat i malego yorka -maskotka domowa -damy rade!:classic_cool:

wiesz no ogolnie u nas balanga co tuydzien tylko zawsze wynajmujemy nianke teraz nas troche z kasa przycisło to pytam tesciowa;-) nie ma sprawy..podzrzuce ci małego z nienacka no bo wiesz nigdy nie wiadomo kiedy cie na imprezke wyciagna;-)

Gość Kasiu
Ty sama jedna z nami polemiki nie wygrasz ale nawet oddzielajac odpowiedzi wynikajace z przekory to i tak okaze sie ze masz wiekszosc przeciw sobie i proponuje Ci pogadac samej z soba czy one czasem nie maja racji?

w sumie dobra przegadałyscie mi..troche przesadzam. to chyba te hormony;-) za wypowiedzi dziekuje.

Gość ludycud
problem jest z tobą a nie z teściową :) ubzdurałaś sobie że ma być na każde wasze zawołanie i że nie ma prawa wam odmówić a jak odmówi to trzeba ją obgadać i zmieszać z błotem... współczuje jej bo nie zasługuję na obrażanie przez niezadowoloną z życia synową...

no a teraz do dzieciaka ;)moja sie kapie i zaraz kolacja a potem uf chwila dla siebie ..i jakie piffko trza sztrurchnac z chlopem jak wroci,a 5 pobudka i do pracy a Wy dziewczyny jak spedzicie wieczor?

Gość ludycud
mąż z synem bajkę ogląda :) potem mały idzie spać i trzeba pomyśleć będzie jak owocnie spędzić wieczór ;)

kurcze fajno a mnie w walentynki zalalo i nici -na indianca nie preferuje ;)

jim jam i jakies stworki -u mnie standardzik :classic_cool:

Gość ludycud
a jak to jest na indianca? :D

heh no z pewnoscia ...barwnie:classic_cool:

Gość ludycud
barwy wojenne, skalpowanie i te sprawy? ;)

okrzyki,barwy wojenne i piorko we wlosach;)a skalpowanie....o tego jeszcze nie bylo interesujace(jak i wkurzy -jest mysl ;)

kaska zamarlas w przemysleniach nam tam ?

Gość ludycud
no tak odnośnie tej teściowej... moja jest jak najbardziej w porządku. Aleeeeee prawdopodobnie dlatego że ja nie mam w stosunku do niej jakichś oczekiwań w stylu że jak jak chce gdzieś wyjść to wystarczy do niej telefon a ona bez szemrania pędzi na złamanie karku i samochody pieszo wyprzedza... Jak ma ochotę spędzić więcej czasu z wnukiem to sama nam proponuje że ona zostanie z nim a my sobie gdzieś wyjdziemy. Zdrowy układ.

kurcze no zamysliłam sie;-) dzieki ze mnie wyrwałas z tego transu bo bym tak do rana została;-) moj prefruje na indiańca odziwo;-) nie no kapałam teraz małego i karmiłam i zas spi;-)

mysmy juz jej pytali a wyjscie miało byc w kwietniu. mieszakmy pare kamienic dalej wiec nikt jej nie karze gdziekolwiek pedzic;-)

heh moj tam tez chetny zawsze wszedzie i wciaz ;) nie pekaj Kaska ino gadaj kiedy rzadzisz?ja tam malą podchowam -caly czas podkarmiam i czekam kiedy osiagnie wiek dojrzaly w ktorym razem na balet ruszymy -radze Ci kasiu to samo haha klopot z glowy!nie proś sie !

ludycud-bos ty kochana synowa -dbasz o tesciowa ;)

heh no tak;-) no trza mi isc betoniarke uruchomic i tapete nałozyc na twarz bo zaraz sie zbieram na imprezke kurcze także bede musiała cie pozegnac;-) nie no tak serio dzieki za sprowadzenie rozmowy na taki tor;-) pozdrawiam i miłej nocki zycze;-)

kochana synowa..kochana;-) tylko ja taki obrabiacz dupy jestem;-) biedna kobiete za opiekunke chce zatrudnic. biedna kobiecina oj biedna;-)

Gość ludycud
no bo teściową ma się ino jedną (zazwyczaj :))

no trzymaj sie i kochaj tesciową !;)milych